Komentari za tekst "Brojite li bebine udarce u stomaku?"

Komentara
9
Ostavite komentar
Ovo su čiste besmislice. Zato moj ginekolog kaže da ne čitam previše tekstova po internetu :) Ne treba se opterećivati ovakvim glupostima!
Stvarno preterujemo....


















Kad bi svaka žena bila u mogućnosti da legne I broji pokrete po cio dan,nit bi išle na posao, niti bi se bavile drugom djecom! A ovo za štucanje mi je odlično,pošo je to baš lako razlkovati od ostalih pokreta!
Ne znam kako izgleda kad beba stuca? Ume li neko priblizno da mi objasni? Sedmi sam mesec, beba se skoro stalno pomera, najvise ujutru i uvece, pres spavanje.
Kao pulsiranje... ili kucanje srca u stomaku :)
Ne stucaju sve bebe u stomaku, ali moja jeste skoro svakodnevno. Ti pokreti su veoma karakteristicni i sigurno ces ih prepoznati po tome sto su ritmicni i u jednakim su intervalima. Bas pravo stucanje
kao kod odraslih:-) Srecno sa bebironom i nemoj mnogo da se opterecujes i brojis. Ja jesam i zao mi je zbog toga. Volela bih da sam bila opustenija i vise uzivala trudnoci.
Meni je ginekolog rekao da treba da napravi najmanje 15 pokreta u 20 min, nekad je bilo i vise a nekad i manje pokreta. Uglavnom kada nije bas bila aktivna jela sam nutelu ili neki vocni sok i eto ubrzo pokreta. Cak me i ginekolog na svakom pregledu pitao koliko pokreta pravi , sto znaci da nije za zanemariti.
gluposti...
bas tako..nigde veze
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »