Komentari za tekst "BG: Ništa od manjih računa za vrtiće?"

Komentara
10
Ostavite komentar
Ovo je stvarno sramota.Sta da radimo mi koji ne mozemo upisati decu u vrtice jer samo jedan roditelj radi?
Tacno Majo.Ovo je stvarno strasno.Znaci mi nemamo pravo na vrtic?I nebitno je dal radim ili ne,svako placa to sto su deca u vrtic i roditelji koji rade i koji ne rade.
a kako da pocne da radi kad nema kome decu da ostavi?
Pa Marija svako ima pravo da upise dete u vrtic kolko ja znam,svako dete ima pravo da stekne neko obrazovanje i drustvo pre polaska u skolu.A to sto sedim kuci ne znaci da moje dete nema prava na vrtic,i ono je kao i sva ostala deca.Mislim da nema potrebe stobom da se raspravljam.Ja sam pitala samo kako da upisemo mi decu u vrtic gde jedan roditelj ne radi?Ako neko zna neka mi javi.
Ne razumem zašto bi decu u vrtić upisivali oni koji sede kod kuće! Veći je problem kako da upišu decu u vrtić oni koji rade, a nisu prijavljeni. Takvih je mnoooogo više!
Tako nam i treba, sedimo u kucama i cutimo.
U Kruševačkim vrtićima se takođe ne plaća 20% od ekonomske cene, već kako koga rebnu, shodno proseku zarada u porodicama. Razmišljam da li da plaćam ili ne, pošto ionako jedva sastavljamo kraj sa krajem, uz to i vrtić plaćamo papreno!
Ovakvu cenu a negde i veću roditelji u unutrašnjosti (gde je prosečna plata 30% od prosečne beogradske) plaćaju godinama. I niko o tome nigde nije pisao.
Postovana Marija pa sto se niste bunili nego prepricavali sa komsilukom? Ni o ovome se nebi pisalo da se pojedini roditelji na teritoriji Beograda nisu obratili novinama..i ne znam u kojoj zabludi zivite ali prosecna beogradska plata je 25-30000..skoro pa minimalac,a troskovi zivota 60% veci nego kod vas..nemojte samo napadati ljude koji su u slicnoj situaciji kao vi
Oni koji misle da su svuda u Bg-u vece plate nego u unutrasnjosti, zive u zabludi. Ako su i vece plate za toliko i jos vise je skuplji zivot, tako da smo svi na istom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »