Komentari za tekst "Da li ste razmišljali o obrezivanju dečaka?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Imam 2 sina, stariji jos nije napunio tri godine. Ozbiljno razmisljam o obrezivanju jos od momenta kad se prvi sin rodio. Inace sam pravoslavne veroispovesti i moji razlozi su iskljucivo zdravstvene prirode. Licno, kao zena, takodje mislim da ce buduce devojke mojih sinova biti mnogo opustenije prilikom stupanja u odnos sa njima.
Ljudi na ovim prostorima su jos uvek vrlo staromodni po ovom pitanju pa o mojoj odluci ne razgovaram ni sa kim, sto je vrlo porazavajuce, s obzirom na dobre strane obrezivanja.
Konacno da se pise o ovoj temi. Moj sin od tri i po godine ce morati na obrezivanje za koji mesec, zbog fimoze. Bila sam jako zabrinuta i uplasena kada je lekar rekao da mora hirurska intervencija. Medjutim kada sam se malo vise informisala, shvatila sam da ima dosta prednosti, prvenstveno zdeavstvenih sto je najvaznije. Tesko mi je svaki put kada pomislim na stres koji ce dete doziveti, a i mi kao roditelji. Ipak zravlje je na prvom mestu. Trebalo bi vise da se prica o ovoj temi.
Ni u ludilu!
Trudna sam, I decak je. Sigurno cu to uciniti kada bude beba, jer znam da se tako smanjuje rizik mnogih bolesti.
imam sina od sedam meseci i stvarno ne znam sta da kazem...s jedne strane ne bih nikad mogla to da mu uradim,ali nisam znala da ima ovoliko prednosti!
Nikad mu to nebi napravila.To je za mene uzasno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
U porodilištu dozvoljen samo hitan prijem »
Otrkivamo vam ključ za zdravlje srca i prevenciju bolesti koje spasava živote! »