Komentari za tekst "Zašto su makaze važne pre seksa?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Slazem se sa Natalijom. To vodjenje ljubavi kad je zaceta nasa cera bilo je nesto sasvim posebno, vanserijski. Pritom sam se bila i tek vratila sa odmora, opustena i dobro raspolozena.
Nasim prijateljima u Kanadi su lekari preporucili da muskarac pije selen, uz objasnjenje da time spermatozoidi postaju brzi i kvalitetniji. Eto da podelim tu informaciju ako je nekom potrebna.
Ja mislim da je za bebu najvaznije da par bude opusten da se puno ne razmislja o tome i desice se kada se najmanje nadate.Volite se,uzivajte jedno u drugome i gledajte da vam u svakom trenutku bude lepo.Meni je suprug posle jedne divne noci rekao da misli da mi je napravio bebu.Nisam verovala i smesno mi je bilo.Ubrzo je doslo do krvarenja oskudnog koje nije bila menstruacija.Test je ubrzo potvrdio bebu.Bili smo presrecni.Trudnocu smo proveli gledajuci haljinice i suknjice misleci da je cerka a rodio se sin.Voleli bi da imamo zensko dete najvise zbog te divne mogucnosti da u zenama nastaje i raste zivot.p.s.Jednoj drugarici koja pokusava da ostane trudna ginekolog je savetovao da posle odnosa ostane malo da leskari sa podignutim nogama.Po Brojsu tvorcu cuvene terapije gladovanja za bracnu neplodnost savetuje se caj od zdravca pojedna solja dnevno gutalj po gutalj.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »
Super ideje kako da od preostalih kuvanih jaja napravite ukusna jela koja ćete u slast pojesti… »