Komentari za tekst "Koliko često vodite ljubav?"

Komentara
21
Ostavite komentar
Draga moja.Svaki muškarac ima potrebu za sexom.To znači da ima drugu
Upropastiću vam statistiku- nemamo odnose. Poslednji put pre skoro šest godina... On nema potrebe, vremenom se i kod mene izgubila...
Iako sam u drugom stanju 7mesec nekad svaki dan nekad tri puta nedeljno... Muz mi radi po 16 sati dnevno ali nadje se uvek vremena za neznost i divim mu se :-)
3 puta dnevno.I ako imamo bebu od 4 mesec.:)
Mi imamo odnose otprilike 5 puta nedeljno. Kada je cera kod babe i dede za vikend, onda bolje i da ne brojim. Divim se svom dragom na potentnosti sa njegovih 45 godina ( a i mojih 44), mislim da bi nam mnogi mladi pozavideli. Sex je nesto divno i oboje uzivamo u tome, a osecaj bliskosti koji iz svega toga proizilazi odrzava nas brak godinama, kao da su dani u pitanju.
Jednom mesečno, ali kratko.
Ovi sa svakim danom mora da poznaju muza jedno godinu dve pa se rasplamsala ljubav a sa petnaest i visd sto rece jedna i jednom sedmicno je super.Umor,stres,novac,brige,racuni nespavanje...Bice bolje :-)
iskreno..imamo odnos svako jutro ali bukvalno svako,i vece...ponekad se desi u toku dana po 3x...12 god smo zajedno imamo i bebu..i sta znam tu smo i dalje..valjda mladost :)
Suprug i ja imamo dvoje male dece, imamo svoje trenutke svako vece eventualno ponekad moze da pobedi umor pa sutra nadoknadimo na "brzinu" ako deca dremaju :) oboje to zelimo i uzivamo u tome, i stignemo i da provedemo vreme sa decom, i da budemo na poslu, i da nam kuca bude cista jer zajedno ucestvujemo u tome. Kada mi suprug pomogne da ocistimo i pospremimo zajedno, zavrsim ranije sa obavezama, tako da kada deca zaspu imamo vremena jedno za drugo. I muz ide na trening tri puta nedeljno, i svaki dan posle posla pijemo kafu sa decom dok oni piju cokoladno mleko :) ovo je nasa svakodnevnica, naravno da se i druzimo sa drugima i idemo u goste, i dodju nama u goste, i odemo u prodavnicu i u shoping, sve obavimo :) Vazno je uvek reci svom muzu sve sto je na dusi, bolje muzu nego mami i sestri i drugarici, kada supruzi sami rese problem medju sobom e to je savrseno, cim se problem isprica trecom osobi, to je mesanje u brak. Pozdrav svima i cuvajte zdravlje i porodicu
Mi cekamo da prodje sezona radova pa cemo cesce, posto lijezemo svako u svoje vrijeme, on u 9 kao i nas bebac, a ja tek onda zasucem rukave, jer ujutro oboje odosmo na posao.
Zbog posla,bebe i dr.obaveza srecna sam kad imamo odnose jednom nedeljno. Ponekad i dva puta. Sto znaci za mesec dana prosek oko 5.
Moj suprug i ja smo aktivni svaki dan,slucajno se desi da jedan dan preskocimo ako smo preumorni.Ne bih se mijenjala sa njima :)
Srecom ne spadam u tu vecinu... u mom braku je to minimum 4 puta nedeljno I ako imamo malo dete I naravno mnoge druge obaveze ne treba zapostavljati ni partnera a ni sebe
Slazem sa Cici:(...
Vidi se da studuja nije sprovedena u Srbiji...:D
Kad tekst započne pitanjem, svi osjećaju potrebu da odgovore, a ovo je malo za nas izgleda preintimno ;) Mogu reći samo da me začuđuju podaci, taj Kinsey mislim ipak lupeta, čisto sumnjam da su procenti takvi i prosto mi je nevjerojatno - mislim da se ipak češće vodi ljubav ;) možda se sramimo priznati. .
Statistika je tacan zbir pogresno uzetih podataka :) Ko zna na koga su naletjeli u tim istrazivanjima :)
Nakon porodjaja uz sve obaveze mogu samo reci volim s... i rado ga se secam
..... Zato što je statistika nije rađena za nas. Ubeđen sam da su kod nas "cifre" povoljnije, tj da naši parovi upražnjavaju sex češće od stranaca ;)
kunilingus pomaže :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »