Komentari za tekst "Pročitajte neverovatnu priču o trudnoći"

Komentara
7
Ostavite komentar
Ja sam moju trudniću otkrila u 25. nedelji, stomak se nije video,a menstruacije sam imala. alkohol svakako ne pijem i vodim zdrav život. Jedini rizik kojim sam se izlagala je nošenje teškog tereta i vožnja rolera. Ja sam za svoju trudniću znala 14 nedelja i rodila sam jednog lepog zdravog i srećnog dečaka koji krajem nedelje puni 4 meseca.
Nema svaka zena preogroman stomak i 40 kg viska! Ja sam se u prvoj trudnoci ugojila do kraja 8 meseca tek 7 kg a na kraju trudnoce (2 nedelje posle termina) sam imala 13kg viska. Nosila sam istu garderobu, samo sa trudnickim pantalonama (redovno su me saletali tipovi, muvali me, preticali u prodavnici, banci, ne znajuci da sam pred porodjaj).. A curica je imala 3,5 kg i 50 cm. I sada sam vec 9.mesec a da mnogi ne primete da imam stomak, iako sam se sad ugojila 16 kg. Isto imam zavaljenu matericu.
Mislim da se ovdje stosta ne uklapa u trudnocu, ja sam u 6 mjesecu a stomak mi je velicine fudb. lopte. Prenapuhano.
Ma da, kako da ne! Ni jedan lekar na svetu ne bi rekao takvu glupost. U četvrtom mesecu materica izlazi iz male karlice i ispravlja osovinu, ni jedna onda nije zavaljena! Drugo, pokrete bebe mama oseća još od 20 nedelje! Neko malo lagi da bi dobio medijsku paznju!
Svaka joj čast...
Ja ne razumem da li je to zaista moguce da zene ne osecaju udaranje bebe ..
:-) super je što je rodila zdravu bebu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »