Komentari za tekst "Kako avioni i sirene utiču na bebe?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Ma dajte preterujete. Pitajte majke koje su bile trudne 99god. ili koje su imale malu decu za vreme bombardovanja. E to je bila strahota.
Iskreno, ovi avioni vise smetaju meni nego bebi, ona ne reaguje uopste, a cak smo se zadesili pored vezbe tenkova koju je prespavala. Ipak, mislim da je parada u trenutku kada gomila ljudi mesecima nema krov nad glavom - cisto razbacivanje. Da ne pominjem 'stiskanje zuba' i slicne fraze.
Strašno, danas smo se zadesili u Zemunu sa bebom, nismo ni znali da ce preletati avioni, beba nam spavala u kolicima i kad su poceli da nadlecu, dzaba i sto smo joj zapusili usi, jadna se prestravila. Demonstracija sile, a mi, ma ko da smo mi bitni nasoj drzavi, a kamoli nekoj drugoj.
evo meni su najavili da cim krocim u firmu posle poridiljskog da cu dobiti otkaz-kome ja da se zalim?nikome.doprinose i poreze direktor ne uplacuje a svi uredno imamo markice koje vaze po 6 meseci i posle puj pike nema vise-kome da se zalim?nikome.Advokat u Pio fondu kaze jaao budite srecni sto imate posao.Tako kaze meni,sutra nekom drugom i eto.Kome da se zalim-nikome.Mnogo mi je zao sto ce moja beba da odrasta u ovoj zemlji.Moje je detinjstvo bilo lepo i spokojno.Ja sam svake godine isla na zimovanje i letovanje,sada cemo nazalost morati da biramo izmedju ova dva a mozda i nijedno.Tako da-ova parada je besmislena,ne pridodajem joj nikakav znacaj jer meni je bitno moje dete i sta cu sutra da mu dam da jede a ne paradiranje zbog tamo nekog Rusa.Verujem da bi on bas isto ucinio za nas.haha-samo cu se slatko nasmejati.Njihove parade i glupiranja cemo svi mi da platimo.Fuj!Muka mi je vise!
Ovako glupa nacija kao mi ne postoji! Niko da bekne ni da se pozali.
SRAMOTA!!! Prvo ukidaju trudnicama i porodiljama beneficije pa onda trose milione da bi pravili tamo neku paradu koja nicemu ne sluzi. Jos i buku prave i maltretiraju narod. Strasno je mala rec! A jos strasnije je sto niko nece da se pobuni niti sta da kaze na tu temu i jos nam pisete savete...pustite bebi muziku koja se zaceni od straha.... HAOS! A onda izadjem na ulicu i vidim babe koje masu vojnicima i avionima a jos nisu shvatili da ce im penzije biti manje bas zbog te parade. Kako niko nije svestan koliko to kosta?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »