Komentari za tekst "BG: Ukidaju se subvencije za vrtiće?"

Komentara
8
Ostavite komentar
Nije u redu da suprug i ja sa ukupnim primanjima u iznosu od 52000 placamo istu cenu kao i roditelji koji imaju prihod, recimo 80000 din.
Osim toga imamo drugo dete, koje mora da ide u produzeni boravak u skoli i tu nas rucak kosta 250 din dnevno.
Roditeljima koji placaju 2-3 hiljade vrtic, a po decu dolaze dzipovima, treba da se ocigledno pozabavi poreska uprava i zakonodavstvo.
Slazem se... Ali takodje nije u redu sto su ukinuli mizerne subvencije pa mi sad placamo za dvoje dece 19000. A nasih 80000 bude manje od vasih 52000 kada se odbije kredit za stan. Razumete?

Ali sve ce se to uskoro promeniti. http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:516045-Cene-u-vrticima-nisu-po-zakonu

Molim admine da objave ovaj komentar da bi sto vise roditelja videlo kako nas grad krade!
Juhuuu super bi bilo da bude ova cena vrtica.
A onima koji ne placaju neka lepo raskinu ugovor, pa ce biti vise mesta za onu decu koja ne mogu da se upisu a roditelji bi redovno placali.
A zato niko od novinara nijednog sajta ili novinskog lista ne objavi informaciju da su do sad roditelji masovno kradeni? Zakonski bi trebalo da se placa 20% od ekonomske cene,a vecina nas je placala punu cenu od 9700? Muz i ja cemo tuziti grad da nam vrati razliku izmedju 2600 (20% od 13500 koliko je do sad bila ekonomska cena) i 9700. Za dve godine su nam lepe pare nakrali. A ovi sto se bune - jel bi vam draze bilo da ja i dalje grcam placajuci 19000 za dvoje dece samo da biste vi za jedno placali 2000? Ne moze tako,gospodo!
Lidija nazalost opet ce postojati onaj manji broj roditelja koji ce zbog ovoga ispastati ali sada dosta vise ispastaju roditelji kao ja koji placam dva vrtica 19.410 din na dve realno gledajuci jadne plate a roditelji kojih je nazalost dosta, dolaze dzipovima i placaju po 1000-1500din vrtic. oni godisnje ne plate koliko ja za jedan mesec.
pa po tome samohrani roditelj koji je bez posla i naravno bez alimentacije placace 5700 i vi koji imate 2 plate u kuci i sto ste do sada placali 9000 placacete 5700 ,kako vas bre nije sramota da dajete takve komentare
Ovo bi bilo lepo, nagledasmo se kako beneficirani dzipovima i kolima dolaze po decu u vrtic dok mi, sa punom cenom, klajklaj peske po decu...
Tih 5700 din je u stvari zakonskih 20% koje roditelji i treba da placaju, a ne kao do sada...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »