Komentari za tekst "Slučaj Tiršova: Aleksa neće imati posledice"

Komentara
5
Ostavite komentar
Ovo je strasno,dakle nikom nista,desilo se.Strasno zaista!Kakvu to poruku salju upornim izbegavanjem kazne za nemar.Uzasno.
Molim majku da, ako je moguce, objavi imena.
"Konsultovan je plasticni hirurg" o boze me sacuvaj, konsultovan je hirurg jer je majka videla reakciju, a ne sestre kojima je to posao. Njima bi najvise odgovaralo da se nista nije primetilo. Kako tako, ljudi, pa bar se nosite sa svojim greskama i neka bar izgleda da se trudite da ih ispravite! Kakvi sitni ljudi, a tako su veliki kad zdravlje nase dece zavisi od njih!
Ja jedino mogu da doprinesem obecanjem da svoje dete necu tamo voditi. Imam decaka od 2 meseca.
Posledice su vec tu i konacno je vreme da se toj lekarskoj bandi stane na put. Prosle godine mi nisu dopustali, kao ni ovoj majci, da budem uz svoje dete kada su nad njim vrsili slicne intervencije iako sam doprinosila umirivanju deteta, tj. pomagala im. Njihov bezobrazluk je isao dotle da kada nisam htela da ostavim svoju jednogodisnju bebu sa njima, fizicki su me izgurali iz prostorije, ne razumejuci potrebu majke da umiri dete u agoniji, bezdusni i bezosecajni stvorovi. Volela bih da se javi jos majki sa slicnim pricama da tu bagru konacno razotkrijemo javnosti, a ja licno im nikada te traume necu oprostiti.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Pažljivo koristite klimu u kolima ako prevozite bebu i malu decu »
Koristite kupku nedelju dana pre menstruacije za najbolje rezultate »