Komentari za tekst "Trudnice ovo vam niko nije rekao?"

Komentara
13
Ostavite komentar
- Pripazite na stomak dok pripremate ručak na šporetu.
Hmm... sa šporetom nemam problema,ali sa sudoperom,uh,pa svaki put bebcu priredim kupanje :D
Ja sam u 9. mesecu nesto pekla u rerni i vidim toplo mi na stomaku, a meni stomak dosao skroz na sporet i greje se! :)) Inace, nikad nisam mislila da me vise nece ni biti sramota vetrova (od muza), posto definitivno ne mogu da ih sakrijem, cak i sad, posle porodjaja. A takodje, desavalo mi se da spavam u sedecem polozaju, kao i to da suprug usisava oko mene, a ja to sve prespavam (inace imam lak san). Tokom cele trudnoce, dvoje ljudi me je pustilo preko reda, to je bezveze. Trudnoca je divan period, kao i roditeljstvo!
Moram da priznam da je sve tacno. E sada na ostale komentare da se tamo dole ne menja nista , pa ne bih bas rekla menja se meni se bar promenilo. Ali u svakom slucaju kako svaka zena drugacije dizivljava trudnocu, tako i ovo. Sve smo razlicite ... :-)
Žao mi je što ću možda nekoga razočarati, ali mogu potvrditi iz svedočanstva svoje četiri drugarice koje su se porodile prirodnim putem, kao i sebe same, da je ovo poslednje ipak tačno. Razlike zaista ima, a mislim da su prethodni komentari bili u svrhu podizanja morala.
Naravno, kada je u pitanju carski rez, tu nikakvih anatomskih promena nema.
No, svejedno, vaš će vas partner svakako voleti jer ste mu time podarili najveći dokaz svoje ljubavi, a tada priča o promenama "tamo dole" zaista pada u vodu...
Evo ja na primer posle prirodnog porodjaja bas ne vidim neku razliku tamo dole. U pocetku je bilo malo problematicno zbog losih savova ali je na kraju sve sraslo kako treba. Ni ja ni muz nemamo zalbe :-)
Evo sad cu i drugo dete prirodnim putem ako bog da da sve bude u redu pa cemo da proverimo :-D
A ovo za gasove je presmesno, ja sam kao Zvoncica, zvonim li zvonim :)
NIje baš potpuna laž da će se kilogrami istopiti nakon porođaja... Meni jesu... Čak sam i mršavija nego pre trudnoće...
A za ovo zadnje zar su stvarno morali to da napisu. Nemora da znaci kazu nije isto jos bolje je. Uostalom videcemo
Baš me je ovo nasmejalo i podsetilo kako je bilo do pre godinu dana, pronašla sam se u svim opisima, jedino nisam bila luda za mirisima, a da su m se neki delovi tela promenili jesu, pre svega mislim na grudi koje su ranije bile cvrste kao kamen i pune nekih sitnih čvorića, a posle porodjaja i dojenja su mekane, bez i jedne grudvice. Ne mogu reći da mi se najintimniji deo promenio jer sam porodjena carskim rezom, ali se zato stomak promenio i čini mi se da se nikad neće vratiti na staro. Zanimljivo, stopalo mi je poraslo za ceo broj, cčitala sam da se to dešava jer se od težine stopalo proširi. Kad razmislim, jedva čekam sledeću trudnoću, al da bude kao prethodna :)
i ja se za ovo poslednje slazem da nije tacno
Haha bas me ovo nasmejalo. U 34 nedelji sam i ne znam da
li jedva cekam bebca ili bi jos da budem trudna :-)
Ma daj, ovo poslednje nije istina.
Slazem se...
a i ovo,za ustajanje u prevozu...treba da pise "nece vam uopste ustajati".
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Pronalaženje prave strategije za mršavljenje može delovati kao nemoguća misija »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »