Komentari za tekst "NS: Trudnice više nemaju prednost kod lekara"

Komentara
6
Ostavite komentar
KATASTROFA I SRAMOTA! Iako nisam trudnica jasno mi je da je ovo takva glupost koja se cak moze nazvati i nehumanoscu... Ja zivim u Beogradu i imam uglavnom lepa iskustva, ali zivela sam i u Novom Sadu i mogu reci da u tom gradu mnogo sto sta ne valja... Jako mi je zao buducnih mamica... drzite se sta da vam kazem :*
Situacija na ginekologiji je katastrofa, sestre su jako neljubazne, a lekari totalno nezaintereovani (cast izuzecima). Ovo ce im super doci kao izgovor da se jos manje angazuju oko pacijentkinja.
Trudnicama je apsolutno zabranjeno da rade CT! Neko ovde nije informisan ili malo lagi!
Ili je zaboravila slovo g. Treba da radi CTG. Sta se primas odmah.
Uzas jedan! Idem u cetvrtak na ultrazvuk koji mi je zakazan u maju. A sad sam u 30-oj nedelji. Svakako kad si zakazan cekas po sat, dva da te prime na dva minuta. O cuvenom kol centru da ni ne govorim. Jave se... nakon 25 min cekanja. Jednom recju - banda. Nema svako para za privatnike. Ako nisi preko veze niko te ne sljivi dva posto. Ni u Betaniji ni po ambulantama.
kakva novost!! Otkad sam ostala trudna u DZ jednom mesecno cekam po 3h minimum za hranarinsku listu. Cak i kad zakazem termin kod dr opet dodjem na red sat i po od zakazanog termina. SRAMOTA!!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »