Komentari za tekst "Dobro je imati brata ili sestru!"

Komentara
6
Ostavite komentar
Da li znate nekog jednica koji je nesrećan? Da li vi imate brata ili sestru i u kakvim ste odnosima? Koliko se često viđate? Da li su vaši prijateljil u baš super odnosima sa svojim sestrama ili braćom? Da li znate porodicu gde su oba deteta za primer? Treba postaviti sva ova pitanja pa onda razmisliti o drugom detedu i njegovoj sreći pogotovu u zemlji i sredini gde živimo.
Ja sam imala i brata i sestru.. To je neprocjenjivo, razlika izmedju nas sve po tri godine. Sad imam cerkicu od 13 mjeseci i ocekujem jos jednu cerkicu, koja stize za dva mjeseca. Jedva cekam da malo prirastu i pocnu da se druze. Moja sestra i ja se nismo ni kao male svadjale, uvijek smo bile najbolje drugarice. Kad sam joj rekla da se udajem, pocela je plakati od srece, kaze jer sam ja srecna, ona je presrecna. To znaci imati sestru...Hocu to i mojoj djeci
Slažem se, čak smatram da treba imati i brata i sestru. Ja imam samo brata i bilo mi je žao kad sam bila mala Što nemam sestru. Što sam starija, sve više mi nedostaje sestra. Smatram da se u tekstu ne osuđuju osobe koje ne mogu imati više djece, već da se savetuju oni koji mogu a ne Žele. Imam dva dječaka i sve djevojčice i Čekam petu bebu
Za sada se super slažu, nadam se da ĆE tako biti i kad porastu.p
Ja imam sestru, a celog zivota sam zelela i brata. Sada imam tri sina, i cekam cetvrtog. Braca i sestre su pravo bogatstvo!!!!
Koja glupost, a sta cemo sa bracnim parovima koji ne mogu da imaju vise od jednog deteta ne zato sto su tako odlucili vec zbog zdravstvenih problema, da li oni citajuci ovaj tekst treba da se osecaju kako su naneli neispravljivu gresku i upropastili svoje jedino dete.
Naravno da niste upropastili svoje dete zato sto ne mozete da imate drugo... Blagoslov je imati i jedno dete. :) Ovaj tekst se na vas i ne odnosi vec na ljude koji iz nekih drugih,hajde da kazemo pogresnih razloga ne zele drugo dete. Mada svaki par odlucuje za sebe. Ovde su date prednosti,a na nama ostaje odluka. Prednost je i da se doji dete,pa ako zena ne moze to ne znaci da ga je upropastila,zar ne? :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »