Komentari za tekst "Tata podržava sina u haljini"

Komentara
61
Ostavite komentar
Ma dajte to je dete od tri godine, osim toga to nisu haljine nego kostimi. On samo zeli da nosi nesto sto sija, sjaji ima tila, lagano je....kao vila, carobnica i slicno. Dete ima jacu mastu, esteta je i vizuelista. Bas me zanima sta ce mu biti profesija i posao! Da li to znaci da devojcice i devojke koje ne izlaze iz farmerica i sportskih majic, trenerka su sve lezbijke? Muskarace? Nikada se nece udati roditi decu? Deciji standardi su potpuno izmesteni i oni ne poznaju drustvene i socijalne standarde koji se naravno uce jer zavise od zemlje do zemlje. Prema moru komentara vidim da ima dosta roditelja nasilnika. Zar je nasilje odgovor na mastu i slobodu? Uglavnom jeste...jer nasilje je i verbalno (kako te nije sramota sta ce reci), vrednosno (takva ces na ulicu da ti se svi smeju), fizicko, materijalno....Razmislite sta zelite da vase dete bude iskljucivo, mizogono, nasilnicko...ili slobodno, otvorenoguma, sirokog srca.....IPAK SU SVE TO SAMO DECA i ZATO SU LEPA KAKO GOD BILA MUSAVA ILI OBUCENA!
Milice, nije to "tamo", to je Srbija. Ni ja ne zivim vise u njoj, ali ne podrzavam ni tvoje misljenje , kao ni ovo sto ovaj otac radi. Deca jesu svetinja,volese se i ako su gay ili lezbo, ali ne treba da ih od mali nogu, tako reci,ucimo da to i budu. Porodica, ali zdrava porodica, je najveca svetinja. Imam i sina i cerku. Cerka je pokusala uz batu da bude "faca", ali sam sa njom razgovarala danima, odvracala je na mudar i smiren nacin, i sada imam damu i gospodina na koje sam ponosna. Na zapadu je mnogo teze vaspitati decu, jer ne smes ni po guzi da ih lupis, i ti to dobro znas, ali ovde treba izlupati tatu i to dobro. U ovom slucaju je sin produkt tatitinih mastarija. Ne verejum da dete sa 2 godine moze da ima toliki bes u sebi da bi iscepalo sorc. Neko ovde opasno laze. Tacnije, mislim da se ovde radi neka vrsta upitnika nad Srbima o gay populaciji.
kakvi ste zatucani ljudi i bolesno drustvo! deca se bezuslovno vole, pa makar bila i u haljinama, makar bili gay....uh sto mi je drago sto ne zivim vise tamo, uh! a vi se udavite u sopstvenim klerofasistickim razmisljanjima, rdjo!!!
Preterujete!!! Ovakvi tekstovi nisu dobri! Svakodnevno nas zatrpavate i trujete ovakvim djubretom. Narusavate sve sto je sveto, ``pomerate kriterijume``..., rusite tradiciju, kulturu, unistavate porodicu i ceo nas narod, dovodeci svakakve bolesti sa zapada... To nismo mi!!!!!!!!!
Ovo je katastrofa za covecanstvo, , , izgleda da je ovaj ,,divni tatica-- jedva cekao da i sam obuce haljinu, ko zna ...
Bolesno .. I ovakvi tekstovi su suvisni! I zivotinje se pare i bore se za opstanak svoje vrste. Ne podrzavam ni gej populaciju niti ovog tatu pa mi ucimo decu da budu to sto jesu ali prirodno nije da bude gej to je bolest.
ma daj bre ako je ovo normalno,pa ja imam dva klinca i sta sad treba ako zakukaju da im obucem haljine i sebi isto i da izadjem da se setam sa njima ili nesto sto je van granice normale treba da im ucinim da nebi histerisali pa sta ce onda tek da rade kad porastu kad nesto nece da im se ucini, https://www.youtube.com/watch?v=4Dh20FfRbzQ
Ovo mu dodje kao neka anketa.
A bas je ono kul sto on i ne mari da li ce mu sin jednog dana postati gej ili trans. Bravo za tatu!

Salu na stranu, i sta sada, treba li mi "zatucani, zaostali..." roditelji da se ugledamo na obog tipa, i da se stidimo sto bi mi zabranili nasem deteti da nosi haljinice??? Da li je to poenta ovog teksta??
Jedno je kada se deca igraju i fantaziraju,a stvaran zivot ,ponasanje i vaspitavanje dece, nesto sasvim drugo!Trebalo bi postaviti granice do koje deca mogu da idu sa svojim bezgranicnim prohtevima i naravno, da se objasni ko je ko.
I moj sin od dve godine uzima obucu od sestre koja ima 4. Kada ona obuje njegovo tek onda i on hoce da obuje svoju obicu. Ona isto voli da ponekad obuce nesto njegovo.To je faza imitiranja,faza u kojoj oni zele da imaju sve sto imaju njihove sestre ili braca. Proci ce to.
Da oni nemaju posaoi i da žive kao podstanari kao dosta parova u Srbiji ne bi imali vremena za ovakve gluposti. Kao otac ne podržavam oblačenje haljine. Nije baš sve što dolazi iz amerike normalno.
Mislim da se ovde generalno ne radi o haljinama, nego o napadima besa, dozvoliti detetu od dve godine da radi sta hoce i to postize vristanjem , mislim da ipak nije u redu. Sutra ce otici u prodavnicu, i dok mu tata ne kupi dvadeset cokolada ono ce vristati. Sto se mene tice neka oblaci svako ko sta hoce, moze i da hoda naopcake ako zeli, ali da tako malo dete diktira roditeljima, to ne. Imam dvojicu decaka, od 6 i od dve i po, stariji voli kuvanje a mladji autice, i neka ih. Ako popustamo pred svime sto zele, samo da vam kazem da mladji zeli da bude stalno na prozoru, to jest da stoji na njemu, i ako smo prizemna kuca, da li mislite da mu je to dozvoljeno, pa naravno da ne. A zasto ne, pa iz istog razloga zasto ne moze da nosi i haljine :). Ne moze sve kako oni hoce i tacka.
Ne mogu, a da ne prokomentarišem...
Za Oskara Vajlda, čoveka koji je napisao najlepše bajke za decu ikada, važi priča da je bio preemotivan, romantičan, lep i homoseksualnog opredeljenja.
I sam piše o tome, a za sve okrivljuje svoju majku,koja ga je oblačila u haljinice za devojčice,jer je neizmerno želela kćer.
Ni savremena psihijatrija nije dokučila do kraja ima li danas malo patologije u biti homoseksualizma.kolika je uloga majke,porodice...
Ne znam, ali imam sina zahvalna sam Bogu za zdravo i pravo dete,i ne bih se igrala tako sa njegovim parametrima koje će koristiti kroz život.
Decu treba usmeravati, usmeravati, usmeravati...
Oni su naš "copy- paste"
И још нешто... Хомосексуализам је избор, а не природа мушкарца. У природи мушкарца је љубав према жени. Све остало је поремећај који може да се лечи, ако постоји намера оболелог. Узроци хомосексуалне болести су у гордости, самољубљу, душевној слабости и недостаку мужества. То је вековима било познато хришћанству. Према томе, ту можете потражити и лекове за хомосексуализам.
Dete od dve godine ima izlive besa??? Ono zahteva??? Moze li me iko od vas koji podrzavaju ovo ubediti u to da bi svog sina od dve godine obuklao u haljinicu sa princezom i tako ga izveo u javnost?? I da je faza,sto je vrlo moguce,da li ce taj decak sutra kad odraste biti ponosan kada vidi te slike i biti zahvalan tati sto mu je sa dve godine ispunjavao hirove ili ce se stideti i kriviti tatu sto mu je tako nesto dozvolio? Ne podrzavam ovo nikako,pocevsi od haljinica,izliva besa,zahteva deteta od dve godine...
Sto se nervirate,gospodjo,vi kao lekar trebali biste da znate da to nije dobro za zdravlje :) Mozda ste lekar,ali sva sreca pa niste pedijatar ili ne daj Boze psiholog...Moja rodjena sestra je deciji psiholog,i to ne bilo gde ,vec u jednoj ozbiljnijoj zdravstvenoj ustanovi,11 godina. Tetka je babica vec 30 godina,i sama je odgajila 4 dece sada vec vrlo uspesnih ljudi,od kojih su troje takodje medicinski radnici. Da ne nabrajam siru rodbinu medju kojima ima jos vasih "kolega",jer ce potrajati. Nego,budite ljubazni,pa mi ostavite link barem jednog teksta gde se savetuje da deci treba ugadjati po svaku cenu,samo da ne bi pustili suzicu? Ajde da vidimo mi koji smo surovi i dozvoljavamo da nam deca pustaju suzice,moza promenimo misljenje i nacin vaspitavanja...hvala unapred gospodjo "Doktorka" :)
Pa da ste ikad pročitali neki tekst o vaspitavanju dece ne biste ovako reagovali kao prvo, kao drugo ako vam neka reč nije jasna otvorite rečnik, a kao treće ja sam i sama lekar, tako da mi ne treba vaš savet kome da se obratim za mišljenje! I nije mi jasno zašto se vi osećate pogodjenom mojim komentarom, pa zar ne rekoste da svako treba da radi kako misli da treba! Srdačan pozdrav gospodjo!
Gospodjo,manite se gluposti i pametovanja,vi kod decijeg psihologa ili mozete i kod pedijatra,pa pitajte za misljenje o vasem ponasanju i da li je to sto radite ispravno. I ubuduce pre nego sto lupite glupost misleci da ispadate pametni,malo proverite znacenje reci koje koristite :) Ajde pa prijatno...;)
Sad već patetišete! Hvala na lepim željama, takodje!
Sta znaci "ocrnise"? Ja sam kao i ostali iznela svoje misljenje,i to na najblazi moguci nacin koji sam mogla u tom trenutku jer kad sam procitala tekst,ostala sam u soku. Zadatak nas rodielja,izmedju ostelog,jeste i da se dovijamo i ugadjamo deci,naravno da i ja ugadjam svojim devojcicama koliko god mogu,ali sve u granicama normalnog. Moj primarni zadatak,kao roditelja,je da decu izvedem na pravi put,da od njih napravim samostalne ljude kojima cu se sutra ponositi. Onog momenta kaa ja dozvolim da meni dete isteruje bes,histerise,zapoveda,ja cu sebe smatrati losim roditeljem. Uzivajte u roditeljstvu i srecno...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »