Komentari za tekst "Priključite se inicijativi za ukidanje PDV-a na opremu za bebe"

Komentara
12
Ostavite komentar
Sto pre stavljajte on line formu za glasanje,kad sudovi mogu da koriste drustvene mreze i u njima zle jezike i pretnje kao dokazni materijal protiv raznoraznih bandita,sto se i ova peticija ne bi mogla ozvaniciti putem ove forme?!
Zdravo svima,
Da li postoji nacin da se glasa online??????
To bi i nama koji trenutno ne zivimo u Srbiji a zelimo da pomognemo jako mnogo znacilo...
Hvala unapred i zelim vam svako dobro.
POZZ
i ja mislim da bi on line bilo dobro i lakse da se sakupi veci broj potpisa
i ja sam u inostranstvu,dajte peticiju online,rado bih potpisala!
ON LINE!!!
S obzirom da je kratko vreme za prikupljanje potpisa ostavite i online potpisivanje gde mozemo ostaviti svoje licne podatke kako bi bi bilo validno. Mi cemo vam pomoci tako sto cemo okaciti ovu akciju na drustvene mreze i obavestiti sve koje znamo da podrze ovu akciju.
Objavite tačne lokacije štandova po gradovima da bismo se lakše organizovali da dođemo.
online bi bila savrsena opcija za jako puno potpisnika,ja prva sumnjam da cu stici do grada ovih dana da se potpisem, a zelela bih.Pozitivna strana online peticija je ta da se mogu munjevitom brzinom prosiriti po drustvenim mrezama i forumima i samim tim prikupiti verovatno trodupo vise potpisnika a ne samo 30000.
U zemljama EU i na zapadu se podrazumevaju beneficije koje se odnose na bebe, iako natalitet nije ugrožen. Tužno je to što državi treba skretati pažnju na ovaj način, a natalitet je na kritičnoj tački. U ovim teškim vremenima (naročito finansijskim) uopšte ne čudi što se mladi ljudi teška srca odriču roditeljstva, jer znaju da to finansijski teško mogu izdržati. Svejedno na koji način (a svesrdno PODRŽAVAM POKRENUTU AKCIJU (U VEZI PDV) MORA SE NAĆI NAČINA DA BEBE-NAŠE NAJVEĆE BLAGO I BUDUĆNOST IMAJU SVE ŠTO IM JE NEOPHODNO, a da to roditelji mogu bez odricanja na svoju štetu-da im obezbede. DRŽAVO SRBIJO, da li je moguće da su problemi političara koji se "žvaću" po novimana i na sednicama Skupštine, Vlade...važniji od naših anđela? MORA SE NEŠTO UČINITI DA DEČICA POD JEDNAIM USLOVIMA ODRASTAJU I IMAJU SVE ŠTO IM JE NEOPHODNO, a ovo je jedan DIVAN POČETAK TE AKCIJE. Jedino, sugestija, nađite načina da glasa i online, jer je pitanje da li će svako ko želi da da svoj potpis naići na volontere koji, hvala im, to rade.
Mislim da bi trebalo da se postavi peticija online kao sto kaze Mirjana , ja sam u inostranstvu a na koji nacin mogu da potpisem peticiju ? Nadjite neko resenje , svi smo ZA da se ukine PDV ,oprema za bebe je preskupa !
postavite peticiju online!
Ukidanje PDV nema smisla bez ograničavanja marži. Ukoliko se ne ograniče marže 18% ide direktno u džep prodavcima jer ih ništa ne obavezuje da automatski snize cene. Redosled akcije bi trebao da bude takav - prvo marža, pa onda pdv. Čak i samo ograničenje marži proizvešće prilično pojeftinjenje. Ovako su samo uvoznici i distributeri na dobitku - mi ćemo plaćati istu cenu, budžet će se morati puniti na drugi način - nekom dodatnom globom koja će opravdati prodavce da zadrže istu maržu, ili čak povećaju.
Ista situacija je bila kada je snižen pdv na stanove - cena stanova je ostala ista, a 10% je porasla zarada investitora.
Može li neko da mi objasni kako nisam u pravu?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »