Komentari za tekst "Može li zakon da vaspitava našu decu?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Slazem se sa gospodinom, psihologom Zoranom Milivojevic. Ne treba dete tuci u svakom slucaju kada je nestasno ili ucini nesto sto ne bi smeo, to je preterivanje. Ali, smatram da je ponekada svrsishodno da se lupi po dupetu kada pretera u nekim stvarima mimo visestrukim opomenama, a deca su sklona tome.
uopste me ne zanima. meni je bilo sve jedno gde zivim jer sma uvek radila 2,3 posla pa sam bila mimo svega. ali sada kada imam bebu, polako sredjujem dokumentaciju o imovini koja ostaj eu srbiji, pakujemo se, sredjujemo kucu u dublinu i selimo se. i to ne zbog ovog ili nekog drugog zakona. to je zato sto je ova zemlja generalno jako lose podneblje za uzgoj dece koja treba da postanu normalni ljudi. a i utice jako los en amoje zdravlje. prosto ne shvatam zasto ja treba da cekam za obdaniste ako ga placam??? da se razumemo - kao kupac, ja imam pravo izbora. a imam ga i kao covek i zato se pakujemo
Uskoro cu da postanem majka treci put, citam ovaj nacrt zakona i pitam se da li haluciniram ili je zaista ovo neko napisao!!
Ko je autor ovog nacrta zakona???
Toliko budalastina na jednom mestu skoro nisam videla!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »