Komentari za tekst "Najiritantniji saveti o roditeljstvu"

Komentara
9
Ostavite komentar
Cao svima! Mene najvise nervira kad beba ne zeli da je poznata osoba drzi i nosa pa zaplace, a kad krenem da je uzmem iz ruku cujem komentar PA PUSTI JE, BEBA JE, I TREBA MALO DA PLACE. KAKVA BI TO BILA BEBA KAD BI SAMO CUTALA. NEMOJ ODMAH DA SKACES! E ja se NAJEZIM kad mi ovako nesto neko kaze! Naravno da ne zelim da mi dete place, pogotovo kad vidim da ne zeli da je ta osoba nosa!!!
Mogu samo da kažem:Sto baba, kilavo dijete! Slušajte svoj instikt i svoje dijete i sve će biti OK!
Pozdrav svim mamama!
Peto dete aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Moram da vas ispravim, jedan od saveta, koji sam vise puta u razlicitim oblicima dobila - "unistices to dete, unistices mu imunitet i zdravlje ja ti lepo kazem treba da ga vodis da operise treci krajnik, moj sin kad je operisao treci krajnik vise nikad nije bio bolestan". Ovo je najradikalnije a pojavljuje se u oblicima "kupi NEKI anitibiotik i prestace da kaslje bukvalno za dan", "nedaj mu da jede, ugojice se" ... Ovo ne samo da su beskorisni vec mogu da se podvedu i pod IDIOTSKE. . .
Pozdrav drage mame,
bez brige...na jedno upustite na drugo ispustite..razlog: moj muz i ja smo pre tri meseca dobili i peto dete,najstarije nam ima 12 godina i od tada nam redovno daju savete i uce nas kako treba sa decom,narocito oni koji decu ni nemaju ili imaju jedno i jos u godinama,a odgoj deteta i nove metode se menjaju iz godine u godinu.
Svako dete je za sebe i slusajte dete sta vam trazi i kad trazi,mislim na uzrast od mesec do tri godine,jer smatram da se u tom periodu moze stvoriti sve sto bi trebalo za normalan razvoj i da pretpostavimo da ce biti na pravom putu.
Ja licno ne slusam savete takve vrste,nisam najpametnija,ali umem da razlikujem dosadno od dobronamernog...Ovih dana,tj meseci slusam iskljucivo glas moje bebe i pratim sta njoj treba.
Omiljeni savjet mi je: spavajte sada, jer kad beba dodje nema spavanja.

Sad spavam vise nego prije, jer imam izgovor da ne mogu spavati od bebe :-)
ja sam slusala ovakve savete kad sam rodila moje prvo dete a sad ja delim takve savete jer su u stvari pravi saveti i treba ih slusati VERUJTE MI!!!!!
E svaka cast!
Bas su saveti kojih sam se naslusala od svih "mudrih savetnika' od kad se Lena rodila.
Ona sad ima 3 godine a i dalje stizu takvi "korisni" saveti.
Nijeli divno brinuti o svome detetu i za to je potreban zdrav razum pa ko ga ima lako mu je kome fali ima problem ne samo sa vaspitanjem deteta vec i sa svim ostalim. Slazete li se?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Uvek slušajte svoje telo i pružite mu negu i pažnju koju zaslužuje »
Recept za neverovatno ukusnu tortu koja se pravi za samo 10 minuta »