Komentari za tekst "Kada vaš mališan ne želi na spavanje..."

Komentara
6
Ostavite komentar
Moj decak od 2 godine vec 6 meseci se uspavljuje sam,ugasim svetlo u sobi,pije mleko,gleda crtani i uspava se. Uspava se u nasem krevetu,pa ga posle prenesem u krevetac.
Imamo devojcicu od 19 meseci. Mi smo imali veliki problem sa uspavljivanjem od rodjenja, kao i cestim budjenjem, po 10-15 puta dojenje i slicno, bas je bilo naporno. Prevazisli smo to iz par navrata. Ostajali smo sa njom na smenu uskkracujuci joj pomoc za uspavljivanje na koju je navikla. Prvo smo dojenje zamenili ljuljanjem, pa ljuljanje kada je otezala cuclom, ali sve to uz plakanje i negodovanje. Bili smo budni na smenu, muz do 2-3 a ja posle toga do jutra. Sada se uspavljuje flasicom mleka, i kotrlja se po krevetu dok ne zaspi. Nocu se i dalje budi i place, ali ne damo joj mleko ili sokove vec cuclu ili vodu, i zaspi vrlo brzo. Ni jednu noc jos nije prespavala bez budjenja. Nadam se da ce biti i bolje, to jest bez plakanja, ali kako je bilo sada je super.
Moj decak ce skoro dve godine dopustim mu da prelazi kod nas u krevet kad god hoce ako je njemu tako lepo meni jos lepse kad zaspimo zagrljeni brzo ce porasti pa ce sam spavati u krevetu .Mame uzivajte dok su mali ubrzo im vise necete trebati u tom smislu da vam se nocu uvlace u krevet da bi odagnali svoje strahove
moj decak ima 2 godine i ne zeli u krevetic.u toku noci dodje u moj krevet i tako spava do jutra.ja ga ponekad vratim u krevetac a on opet dodje..sta da radim?da li i dalje da budem uporna?imam utisak da ce vecito spavati u mom krevetu...
Uf!Sve je to lepo kad je dete uzrasta za vrtič al šta da radim kad taj problem imam sa detetom od godinu i po dana?
Sve je ovo divno napisano ali moze li nam neko stručan dati neke skretnice kako prvo navici djete da spava u svom kreveticu?
Imam sina od 16 mjesec, godinu je dojio i budio se na svaka 2 sata čitavo to vrijeme, nisam uspjela da se izborim sa tim jer nije htio da prihvati flasicu pa bi plakao i vrištao dok ga ne bih stavila na grudi. Tako iz noći u noć podojim ga zaspe spustim ga u krevetić i tako više puta dok ne ostanem bez snage i legnem ga pored sebe. Tako je i danas samo sto sada pojede flasicu i uspava se na nasem krevetu pa ga prebacim u njegov za sat je budan i u nasem krevetu, borim se i prebacujem ga ali sve je bezuspješno ista priča se ponavlja iz noći u noć.
Pomozite već je veliki gura se i nemirno spava budi se i traži sok ili plače, ustanem umornija nego što legnem!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »
Super ideje kako da od preostalih kuvanih jaja napravite ukusna jela koja ćete u slast pojesti… »