Komentari za tekst "Isplata porodiljske naknade"

Komentara
12
Ostavite komentar
Da li mozete da mi date primer resenja poslodavca o pravu na porodiljsko odsustvo i odsustvo radi nege deteta? Sta sve treba da sadrzi?
ja sam na bolovanju trudnickom od 10 aprila,jel moze neko da mi kaze kojim datumima stizu uplate ako se to uopste zna posto mi je prva uplacena tek 2.jula i to cini mi se polovina,trebalo bi jos da uplacuju ovog meseca,zar ne ????
Ja jos uvek nisam na bolovanju ali se nadam da mi nece kasniti,mnogo,naknada za trudnicko.Kazu da kasni par meseci.
Moze li mi neko reci kako izgleda resenje poslodavca o pravu na porodiljsko odsustvo s obzirom da se kuca u slobodnoj formi
meni,hvala Bogu ništa nije kasnilo-ni trudničko ni porodiljsko. Moj poslodavac mi je sve na vreme uplaćivao-poslednjeg radnog dana u mesecu kada i ostalim zaposlenima :))
Ništa ne kasni ako poslodavac isplaćuje doprinose i sl na vreme-papiri se predaju do 10og i 16og su pare na računu. I za bolovanje samo što je 65%
Posto sam imala velikih problema sa naplatama naknada trudnickog bolovanja i sada porodiljskog zelim da vam kazem da u velikoj meri sve zavisi od poslodavca jer su oni ti koji ne predaju papire i kad im se uplate sredstva koja oni treba da prebace na nase racune oni zadrze taj novac. Ja sam na bolovanju jos od jula 2009, i tek sad su otplacena sredstva za to bolovanje a porodila sam se u decembru 2009 i od porodiljskog nisam videla ni dinar. A sto se tice roditeljskog ako vam jos nije nista stiglo zovite sluzbu gde ste predale moze da se desi da je vraceno resenje iz nekog razloga. Oni su bili bas brzi sto se mene tice.
Ja sam na trudnickom bolovanju od oktobra 2009 i jos uvek nisam nista pocela da primam i nemam pojma koliko to kasni!Ako neko zna neka mi javi :-)
i ja ocekujem roditeljski dodatak,svakog dana odlazim u postu i nista,vise me sramota od onih ljudi sto tamo rade..ako ga neko dobije nek javi
Juce ujutru sam proveravala,nije bilo nicega,videcu sutra...Ako je tacno,onda je redovnije,nego sa rpvim detetom,tada sam primala svakog drugog meseca po dve plate iz prethodna 2 meseca(npr. krajem marta za januar i februar).
ja jos uvek nista nisam dobila daj boze
gde je moj dodatak od januara na ovamo???!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »