Komentari za tekst "Zašto muškarce izluđuju žene za volanom?"

Komentara
5
Ostavite komentar
I moj muz se drzao dok sam ja vozila,i mada nije prigovarao osecalo se u vazduhu da se plasi.Kad sam ga pitala zasto rekao je da ni sam nezna.Sad se vise ne drzi(posle 5god.zajednicke voznje),i priznaje i da se mnogo bolje parkiram od njega,cak mi i prepusti mesto kad je bas uzan prostor.Inace,ja jos nijednom nisam udarila auto ili napravila neki prekrsaj,a on jeste(nije da je unistio auto,pregazio nekog ili slicno,ali je auto cosnuo par puta,nekad za ivicnjak,nekad za kapiju i tako...)... sad bi se vec i dzabe zalio... :) Zene,samo napred,samo je ovo balkansko vaspitanje takvo da zene ne ume da voze,ajde da im dokazemo da nisu u pravu... ;)
Ma, daj!!!! Muškarci za volanom su takvi da bi mi njima trebali održati lekciju!!!! A strah od vožnje imamo mi žene kad su muževi za volanom! Ja svom mužu ne dam da komentariše moju vožnju, ili ako se usudi - ja mu vratim isto mjerom kad on sledeći put sjedne za volen! Pa nisu oni sveznalice!!!! Žene su strpljivije, opreznije, sporije voze, bolje reći BOLJE SU! Kad ste čuli da je žena toliko brzo vozila i da je ubila nekog na cesti??? To su obično muškarci. Ne obično, nego svaki put. To istraživanje je sprovedeno. a ovdje se ne spominje?!!!!!!!!!!!!
Vozim vec 12 godina,svakodnevno putujem na posao koji je udaljen 100 km u jednom pravcu.Nikada nisam imala nezgode,niti bilo kakvih neprijatnosti zbog svoje voznje,ali je cinjenica da zene imaju losiju orijentaciju od muskaraca.Naravno,uvek ima izuzetaka,ali je dokazano da zenama losije ide parkiranje i voznja u rikverc,ali i da su zato mnogo pazljiviji i obazriviji vozaci.Elem,moja iskustva su takva,da kad god sam cekala da neko dodje po svoj lose parkirani auto,zbog koga ja nisam mogla da pomerim svoj,taj neko je bila zena....Ne treba generalizovati,ali u vecini slucajeva,muskarci zaista mnogo bolje voze.
Da, da..... oni samo misle da su bolji vozači..... oni zbog svoje "sigurnosti" za volanom prave veće i gluplje greške nego mi žene!!!
Mnogo se foliraju u vožnji i više udesa prave!
Ja u mom okruženju znam gomilu takvih..... prema tome mogu oni da misle šta hoće ali nisu u pravu!!!
Moj muž nema tih problema, da se plaši dok mu "lepša polovina" sedi za volanom.
ja da ne moram nikad nebi isla da polozim ,plasim se voznje,ali muz kaze da moram jer treba ce mi vozacka,ne mozes nigde bez auta... kakav li cu ja vozac biti...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »