Komentari za tekst "Mama Sandra nakon 14 VTO postupaka: Sa nevericom gledamo u našu Ljubicu, zaista je tu, uspeli smo!"

Komentara
8
Ostavite komentar
Hvala Sandri na svom radu i trudu koji je uložila i na taj način veoma pomogla i sebi i drugima. Zadivljena sam njenom snagom i energijom koju je usmerila na pravi način na pozitivne stvari. Presrećni smo zbog nje imoja ćerka je prolazila kroz tu borbu ali sva sreća dobila je devojčicu iz drugog pokušaja.
Čitam i plačem. Divna priča i ohrabrenje za sve žene koje prolaze potpomognutu oplodnju. I sama sam prošla pa znam koliko je to teško. Puno sreće novopečenim roditeljima i prekrasnoj bebici! :)
Čitam i plačem, jer nanovo proživljavam sve te godine tuge, praznine, bola. Hvala dragom Bogu, poslije brojnih, neuspešnih VTO, dobila sam devojčicu koja sada ima 8 godina. I dalje je, poslije toliko godina gledam kao čudo Božije, ne mogu da vjerujem da smo uspjeli. I dalje, dok se prisećam naše borbe, zaplačem i potresem se I čini mi se da nikada neću zaboraviti osećanja koja su me u tom periodu lomila. Grlim svojim mislima sve drage žene koje biju svoju bitku, niste same, vaša priča je i naša...
I sama sam prošla kroz ovaj postupak pre 7 godina i dobila sina. Pre par dana pomislila sam na ovu divnu ženu koju sam nekoliko puta videla na televiziji, kao da mi je nešto reklo da je ona dočekala svoju bebicu. Danas pročitam ovaj tekst. Čestitam od srca, želim Vam da uživate u svakom trenutku!
Toliko sam se ovradovala! Ulepsali ste mi dan, godinu! Toliko mi je milo zbog Sandre. Ljubice dobrodosla!
Do 50 g starosti zene treba joj pruziti sansu VTO .Nase beke su radjale i posle pedesete godine .
Свака част! Пуно среће!
Divna vest! Svaka čast! Vredelo je! 🙏🏼 Neka je živa i zdrava Ljubica 🍀🙏🏼
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »