Komentari za tekst "Vodimo vas u najsavremenije porodilište u Srbiji!"

Komentara
4
Ostavite komentar
Koliko kosta porodjaj tu? I da li je OBAVEZNO prisustvo partnera ili nekog clana porodice kao sto bi trebalo da bude? Da takodje d ali je dozvoljena setnja promena polozaja tokom kontrakcija ili vas bace na sto da lezite i to je ako se malo zaritas odma ti vezu noge ko da si stoka pred klanje? A svi na kraju zeljno iscekuju kovertu i niko je nece a svi uzmu.
Totalno se slažem sa pitanjima koja su u prethodnom komentaru pogotovo za šetanje tokom kontrakcija i položaj porođaja. Imam izuzetno loše iskustvo sa porođajem ležeći, totalno neprirodan i mnogo bi lakse i bez epiziotomije bilo stojeći ili na 4 noge.
Jel taj Bioporođaj uključuje da žena može da bira položaj u kome će da se porodi? Jel ima tu neka pilates lopta, bazen ili gas za ublažavanje kontrakcija, ko u inostranstvu? Jel može da se šeta tokom kontrakcija, jel tu ima neki doktor koji nema autoritet ko neki bog kom pitanjima ne smeš da se mešaš u posao? Jel ova privatna bolnica uvodi pristup prilagođen ženama, ili je kao i u ostalim privatnim porodilištima sve i dalje podređeno lekaru? Ili je to prodavanje magle da bi se zarađivalo na strahu i nesigurnosti žena?
Bio porodjaj je porodjaj carskim rezom, nije vaginalni. Tom prilikom se uzima mikrobiom iz vaginalnog kanala i premazuje se beba odmah po rodjenju, kako bi dobila sto vise onoga cega bi pokupila da je rodjena prirodnim putem, a sto je trajno dobro za njen imunitet. Plus se tokom takvog porodjaja preradjuje majcina krv kroz neki aparat i odmah vraca majci u krvotok, te se zena lakse oporavi i manje je sklona komplikacijama. Da, doktori saslusaju zenu i odgovore na pitanja, nije prica reda radi vec su okrenuti ka mami i bebi. Nisam sigurna za pomagala na porodjaju koliko imaju, bazena mislim da nema.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »