Komentari za tekst "Šta su lažne menstruacije?"

Komentara
18
Ostavite komentar
Imao sam odnose sa devojkom i zavrsio sam u nju par dana pre njene menstruacije, posle 3 dana je dobila , i sad vec par dana oseca velike promene u telu , bolove u ledjima , umor, povraćanje, da li postoji mogućnost da je trudna?
Pozdrav,

Zanima me da li je mozda znak rane trudnoce ako sam prvi dan dobila nesto malo mens i onda drugi dan da nema nista. Grudi bole kao i obicno i krsta. Jos uvek se ne usudjujem da radim test jer necu da se jis uvek razocaram ako nije.
Zdravo zenice. Da li moze jedno pitanje , ciklus mi je krenuo 10 dana pre nego sto je trebalo, trajao je 5 dana i svih 5 dana je bilo oskudno i tamno braon skoro pa crno.
Obicno su mi ciklusi jako bolni ali me ovog pputa nista nije bolelo . Da li ste imale ovakav problem ??
Postovani,
Zanima me da li postoji mogucnost da sam trudna i ako je test bio negativan, posto imam neredovne cikluse i menstruacija mi je uvek traja 6 dana, sada je trajala 3, da li je moguca trudnoca a da je test pogresio. 🌺
Dobar dan.6 dana pred menstruaciju pojavio mi se braon trag(sluzast) na donjem vešu i bile su kapljice krvi posle toga,sutradan je počela kao obilna menstruacija koja je trajala 2 dana i polako prestaje.Imam bolove u donjem delu stomaka i u krstima.Da li postoji mogućnost da sam trudna?
Muz i a radimo na drugoj bebi. Ciklusi su mi neredovni, nekad na cak 40 a nekad na 26 dana kao sada. Danas je prvi dan, svetlo crvena je, mnogo bolnija i oskudnija nego inace, grudi su mi napete kao u prethodnoj trudnoci vec 20ak dana unazad i dosta sam bila dzangrizava i napeta kao u prethodnoj trudnoci.
Ima li sanse da je ova menstruacija lazna?
cao htela sam da pitam dali je imo neko slucaj kao ja prosli mesec imala sam men10tog sam dobila i trajalo mi tri dana al osecam da me grudi bole i ponekad mi je muka dal je moguce da sam trudna ????? nek mi neko odg hvala
Dobar dan. Tri dana pre nego sto sam trebala da dobijem pocela sam da krvarim u malim kolicinama. Uz to imam neku napetost u stomaku, glavobolju, bol u ledjima... Krv je tamna, kao u zadnimj danima menstruacije. Danas je dan kada inace treba da dobijem i kolicina krvi se malo povecala. Da li sve ovo moze znaciti trudnocu ili sam samo dobila pre vremena? Radila sam test i bio je negativan, pretpostavljam jer je jos uvek rano. Kada mogu da ponovim test?
Dobar dan! Menstruacija mi je kasnila svega par dana, ali sam se čudno osećala i odmah uradila test koji je bio pozitivan. Odmah nakon toga zbog bolova u donjem delu stomaka otišla sam genekologu koji nije video ništa u materici ali je pronašao ponovnu cistu na desnom jajniku. Pošto je rekao da je cista čudna i da je moguća vanmaterična trudnoća uradila sam hcg koji je bio 28,3. Nakon toga jedan dan sam "dobila" pod navodnicima jer je krvi bilo veoma malo, a nečeg tamnije boje više. Ovo je drugi dan kako imam to. Komplikovana je situacija, ali molim ako neko zna da li smem piti neke lekove za bolove ili nešto slično do sledećeg pregleda koji je za nedelju ipo dana da mi odgovori. Hvala u napred😞
U slucaju lazne menstruacije,koliko je vremena potrebno da prodje,da bi test dao tacne rezultate?
Zdravo,ja i decko radimo na bebi,imamo nezasticene odnose unazad 10dana,kasnilo mi je 5dana i dobila sam ali nakon dva dana mi je prestalo,test je negativan bio radila sam ga dan prije nego sam dobila
Čao imala sam 22.4.17 tri dana išlo mi je pomalo. Nakon dvije sedmice su mi se javile mućnine,umor pospanost. Radila sam test druga linija mi je bila al svijetla skroz. Juće sam dobila svijetla krv čista neide puno... sad neznam šta je više :(
Jeste li saznali? Da li ste trudni ili ne? U istoj sam situaciji... Dobila sam sa danom zakasnjenja, jako mi je oskudna, roza i sluzava par sati i skoro je vec prestala. Sutra ujutru bih radila test. Rekli su da nije bitno koliko je svetla druga crta, ipak oznacava trudnocu, jer ta crta oznacava pojavu hormona bebe u urinu majke.
Dobar dan treba mi pomoc zadnju menstruaciju sam imala 30.04 ,suprug i ja smo 13.05 imalu nezasticen odnos obicno dobijam na 29 ili 30 dana sad sam dobila 26.05 unazad 10 dana imam bolne grudi i cudan osecaj u donjem delu stomaka malo boluckanje mali grcici, neku napetost.Dali postoji mogucnost da je ova menstruacija lazna i da sam mozda trudna?
Pozdrav ja sam dobila petak mentruaciju i nakon 2 dana mi odjedanput stala dal je moguce da sam trudna ili sta
Postovani, vec mesecima pokusavam da dobijem bebu. Medjutim poslednji put mi je malo kasnilo i menstruacija je trajala tri dana s tim sto sam par dana kasnije imala braonkasti iscedak i bolove u donjem delu stonaka. Inace, utvrdjeno je da mi je ovulacija 17 og dana ciklusa. Pa sam htela da pitam da li je moguce da je lazna menstruacija? Hvala na odgovoru.
Pozdrav. Suprug i ja samo imali odnose,(inace pravimo drugu bebu) jedno desetak dana pre nego sto sam dobila menstruaciju(inace mi nisu redovne,posto sam prvu dobila 6 meseci nakon prvog porodjaja,a bebac ima sada 11 meseci) ali ta mentruacija mi je bas slaba bila,prvi dan neke braonkaste boje,drugi malo,ali vrlo malo krvi,i evo danas nista.. Radila sam juce test(u toku menstruacije) i bio je negativan. Da li postoji mogucnost da sam trudna,tj da to bude lazna menstruacija?
Treba mi pomoć... Ja i muz pokusavamo vec 7 mjeseci, medjutim rezultata nema, ovaj mjesec sam dobila 12 dana ranije, ali to sto me muci jeste krvarenje koje nije kao prije sto je bilo, vec je skroz tamne boje a i trajalo je skoro 2 dana. Pa me zanima ima li sanse da sam trudna ? :) Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »