Komentari za tekst "Praktični saveti Bebac mama: Evo kako se dobro organizovati sa bebom"

Komentara
3
Ostavite komentar
Jednog dana, deca se nece secati neopranih sudova, neposlozenog vesa ili nerasklonjenih igracaka i nereda... secace se kvalitetnog vremena provedenog sa mamom. Zato, samo opusteno mame, prvo deca pa sve ostalo.
Dosta vremena se uštedi online poručivanjem namirnica. Mi obično poručujemo iz Maksija ali pretpostavljam da i drugi lanci imaju korektnu uslugu dostave. Jednom-dvaput mesečno naručim kabaste, teže stvari, ono što može da stoji a male kupovine i pijacu beba i ja obavimo tokom šetnje.
Pelene i kozmetiku naručimo već prema akcijama, iz Maksija ili iz Akse.
Pošto nemamo nikakvu pomoć sa strane gledamo da se kuvaju jela koja mogu da se zamrzavaju, pa skuvamo više i koja mogu da se jedu po dva dana tako da se konkretnije kuvanje svede na 2-3 puta nedeljno.
Uz već pomenuto (ne)peglanje, to su neki naši trikovi kako da uz redovne obaveze ipak imamo što više vremena za nas kao porodicu.
Slažem se za naručivanje, dok odete u veliku kupovinu potrošite sate. Sitne kupovine može da odradi bilo ko, suprug na povratku sa posla, ja sa decom u šetnji.
Meni je planiranje obroka ključ za veliku uštedu vremena. A uštedi se i dosta novca jer nema bacanja hrane.
Jednom u dve nedelje platim ženu da uradi detaljno spremanje, suprug ima takvo radno vreme da teško može da učestvuje u kućnim poslovima.





Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »