Komentari za tekst "Koja je uloga bebe u dojenju?"

Komentara
5
Ostavite komentar
Moja deca u periodu dojenja nikad nisu spavala duže od 2 i po sata, ni danju ni noću.. Mnogi su mislili da nemam dovoljno mleka, ali ja nisam nikada ni kupila dohranu, čekala sam patronaznu sestru i merenja.. Lepo su naperodvali, a bilo je dana kad su bukvalno non stop bili na dojci i nervozni, zbog skokova u razvoju o kojima se kod nas ne zna puno... Nikako ne razumem činjenicu da se u ovom svetu izobilja većina plaši gladi, kao da se od toga momentalno umire...
Cao drage moje, jedno pitanje za vas, kako nauciti bebu u na flasici i cucli ima dva ipo meseca. Bebac sisa, ali moram ga nauciti na flasici zbog mojih kontrola kod lekara.
Problem je kad uhvati cuclu i flasicu da se gadi.
Nazalost, mame nisu dovoljno podrzane od strane med. osoblja, ukucana itd. Na svu srecu nisam slusala nikog, nego se informisala po raznim forumima i uspela da izdrzim u dojenju. Bebac i dalje sisa ima 7 meseci. Dragemame, ne slusajte babe, mame, svekrve, komsinice i ostale zene, koje ce vam prvo priilikom ubaciti crv sumnje da nema dovoljno mleka, da beba place jer je Boze moj gladba, da mozda mleko nije kvalitetno. I brzinom svetlosti da de kupi dohrana, jer tamo nekaf neka zena nije mogla da smiri dete i onda du one ili neke zene kupile dohranu i beba super zadovoljna spavala.itd, vec lepo poslusajte svoje instikte bebu nudite kad god zatrazi i nema problema. Mleka ima i bice ga ako he bebi potrebno.
Све тачно од речи до речи,само ако се сами помучите и потрудите,млека ће бити и никако не слушајте душебрижнике који вам говоре да је млеко слабо,водено итд!Глупости,мајчино млеко је добро какво год да је!!
Медицинска помоћ у породилишту у вези дојења никаква!
najdivniji osećaj na svetu...bogu hvala za ovaj božji dar
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »