Komentari za tekst "Bela buka - zvuk mašina koji uspavljuje bebe"

Komentara
8
Ostavite komentar
Sada ima aplikacija sa belom bukom. Radi bez interneta i moze bez problema da se koristi telefon, a ona i dalje da ostane ukljucena. Hvala onom ko se setio. Od kad smo to otkrili naspavasmo se i mi i bebac!
Ovo zaista deluje mada mi je bilo čudno u pocetku. Kada su krenuli grcevi , bili smo ocajni i sve smo pokusali ali ništa nije pomoglo. Onda smo pustili preko TV-a na youtub-u zvuk česme i beba je odmah prestajala da plače. Sada beba ima 2,5 meseca i grcevi su prosli. Ali kada je nervozna i nece da spava onda joj pustimo zvuk fena ili usisivaca. Super je sto sve ima na youtub-u pa je mnogo prakticnije i ne moram da donosim usisivac ili fen u sobu kada je potrebno. Zaista nam je pomoglo da ne izludimo :-)
I nase dete je imalo jake grceve jako dugo i nikakve kapi mu nisu pomagale kao monoton zvuk starog depilatora :) Spasao je i bebu a i nas da ne poludimo...
Prvu cerku je zvuk fena smirivao, drugoj nije bilo potrebno smirivanje ali je bez problema spavala dok sam usisavala😊
moj sin se do godinu dana uspavljivao uz zvuk fena...snimila sam pola sata zvuk fena na telefon i pustala sam mu po potrebi kada mu se spava ili kada je uznemiren i u sekundi se smiri kada cuje to...ja nisam mogla da verujem ali eto uverila sam se :)
nama je pomagao zvuk grejalice, pa sam snimila na tel posto idu topliji dani, mada ni to ne pali uvek
Proverena stvar!Kad se zaceni zbog grceva,ja pustim na YT zvuk usisivaca,ima snimak koji traje sat vremena(blagosloven bio pametan um koji se setio toga 😄😄😄) ! Nekih 3 minuta bruji i nastaje tisina,umiri se i ubrzo zaspi 👼👼👼
Moje dete do 3-4 meseca je imalo grčeve i jedino ga je aspirator smirivao!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »