Komentari za tekst "Nakon apela portala Bebac svoj deci odobrene subvencije za vrtiće"

Komentara
16
Ostavite komentar
Upravo mi je stiglo resenje o odbijanju zahteva za subvenciju koji je podnet 08.02.2019. Razlog odbijanja zahteva je neispravna odbijenica iz ustanove 11. April, koja je izdata 18.05.2018. Toliko o obecanju grada da ce svi podneti zahtevi biti odobreni.
Molim za info da li ima dva konkursa godišnje jer pominjete decembar? Noj sin ima dva meseca te ne znam da li da konkurišem u aprilu ili čekam decembar?
Hvala
Mirjana,
Postoji samo jedan konkurs, ove godine u aprilu, ali roditelji mogu da podnesu zahtev za obdaniste bilo kada u toku godine. Prvi mesec je jun ili jul nisam sigurna, a poslednji april za koji mozete da konkurisete.
U septembru se pravi presek jer deca krecu u skolu a neki se prebacuju iz jaslica u vrtic pa tada ima najvise mesta.
A šta je sa roditeljima koji su podneli zahteve u decembru? I nama ne odobravaju odbijenice....
Hvala portalu Bebac sto je ispratio ovo desavanje od pocetka do kraja i aktivno ucestvovao da se problem resi. Za mene ste vi Sekretatijat za deciju zastitu a ne ovi nabedjeni polupismeni stranacki kadrovi.
Da li će biti i ubuduće subvencija ili samo sada?
Sta ovo znaci do 25.marta??? Pa nisam ni htela ranija da podnesem jer sam znala da ne daju odbijenice, sto bi podnosila??? Znaci da sam opet na istom ako podnesem sad, upis je do 8. aprila...sto nisu taj datum uzeli???
Pa sad to upravo u ja pricam! Evo ja sam tek sad za ovo saznala. Dete mi ima boginje i nit sam cula da se o ovome prica nit sam znala da ima neki rok! Htela sam da podnesem zahtev al cemu kad ne izdaju odbijenice?? Teska glupost!
Kada bi se i u Nisu tako nesto
odobrilo, eh...
"Borba za natalitet je u toku" sve sto rade, rade protiv buducih generacija na racun svoje koristi
Bilo bi u redu da se nakon ovakvih izjava DA momentalna OSTAVKA...ali...šta reći. 🙄
U svakom slučaju veliko BRAVO ZA BEBAC.COM👏👏👏, jer u suprotnom ne sleduje nam ništa drugo nego da dovodimo decu na posao. Besmislena država, sa besmislenim idejama. Drago nam je što postojite i što se borite sa nama.
TAKO JE BRE! Ljudi svaka vam čast! Hvala vam do neba!
Poštovani, šta je sa roditeljima koji su zahteve podneli nakon 25.03.2019? Da li to znači da se nama neće odobriti subvencije? Zašto su ta deca i roditelji diskriminisani na ovaj način? Mi smo zahtev podneli 28.03.2019. Odbijenicu smo dobili u julu 2018. nakon konkursa na kom nismo dobili mesto u državnom vrtiću, pa nam je jedina opcija privatni vrtić. Hvala unapred na odgovoru
A šta se dešava sa decom koja ne žive u Beogradu već u drugim gradovima Srbije? Dobijaju li ona subvencije..?
a sta ce biti sa prijavama koje podnesemo sada u aprilu?
Bravo!!!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »