Komentari za tekst "Objava jedne majke: Da li vaspitavamo samožive egomanijake?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Potpuno tacno ali mi dans ne znamo kako da ih vaspitamo jer je vreme izopaceno vreme tehnologije mi to nismo imali oni su se pretvorili u kompjutere a to nije normalno .I jeste znaju da odgovore i to jako bezobrazno a ja da krenem nesto da kazem samo dobijala sam preko usta i i to me je bas bolelo pa nisam smela da zucnem i majka mi je bila autoritet ali zahvalna sam joj do neba jer sam izrasla u dobrog coveka i kulturnu osobu koja zna da postuje posebno starije ova nasa deca danas ne znaju za postovanje prvo.Prezasticena su prvo od strane zakona i vlasti i oni mnogo vise imaju da uce u skolama nego sto smo mi imali hoce da odustsnu dok dodju do fakulteta sve nam je nakaradno nazalost
Kao da sam ja ovo napisala! I nikad nam nije nedostajalo ljubavi,ali se znalo ko je dete,a ko roditelj. U današnje vreme se stvarno pitam ko je ko?
Uporedite te generacije o kojima piše gospodja i biće sve jasno
Ova žena neka odgaja svoje kako hoće, samo neka ne soli pamet ostalima. Rado se igram sa svojim detetom, ne zato što nema mašte da se samo igra,nego zato što se poželimo jedno drugog nakon 9 sati razdvojenosti zbog posla. I uživam u tome i srećna sam što svoje vreme ostavim za dete, jer mi je to falilo u detinjstvu, zbog toga što je moja mama uvek odbijala da se igra sa nama, jer kao i ova mora ovo,mora ono. Ali ja se sad kao odrasla ne sećam čistog prozora, niti ususane kuće,sećam se koliko je moja mama sa mnom bila, a bila je toliko da mi je uvek nedostajala. Ostale gluposti koje je dotična navela ne mogu ni komentarisati. E baš je greh da dete posegne za trećim kolačem, jao postaće egomanijak. Rodila sam dete da ga volim, da ga razumem, da uživamo, da ga usrećim, a ne da od njega pravim vojnika. I da, draga mama,ovo je 2018.godina, sasvim je normalno da i žena radi i ima svoj dinar.
Bravo!
Eee...., da je vise ovakvih tekstova i roditelja do kojih dopire sve ovo napisano, mozda bi se malo i promenila surova realnost debilnog vaspitavanja dece.. Mozda. Ali nekima ipak nema pomoci!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »