Komentari za tekst "Pomozi mi da se setim da sam još uvek ona žena u koju si se zaljubio"

Komentara
13
Ostavite komentar
Jel treba da povratim i od trudnoće i od ovog? Kao i od komentara "jao pa moj muz je ovakav" ?
Ma stvarno velika glupost. Pa da ja lepo razgovarala sa svojim suprugom da joj treba pomoc i odmor na vreme uopste ne bi nista bilo komlikovano. Samo kimunikacija sa partnerom o svemu sto osecate i o svakom problemu i nikada nema prob. To je najbolje resenje Za sve!!!
Iritantni su postali ovakvi tekstovi gde majke kukaju na svoj život. Pa muž nije komšija, postavite granice od početka. Kućni poslovi su i njegova obaveza. Imamo dvoje dece, oba puta porodiljsko mi je bilo kao odmor, a kod nas i muž usisava, kuva, pere, raširi veš.
Ohhh...pa ovakav je moj suprug, najdivniji na svetu. On kao da je procitao ovaj tekst. :D Srećna sam žena i majka, zaista.
Tek posle ovog teksta sam postala svesna koliko dobrog muža imam. Ništa od ovoga ne moram da mu kažem, on to sve radi. Sad sam ga izljubila i rekla mu da je najbolji na svetu, mada rekla sam sto puta. On radi više od mene na poslu, pa opet vikendom usisa i očisti nešto, stalno mi daje komplimente i uvek je tu za nas. Najbolji je i veliki poklon koji sam dobila, a deca su najveći poklon od Boga.
A da joj možda malo pomogne oko kućnih poslova i dece?
Pre pre pretuzna istina vecine zena
Jao...tako dirljivo i iskreno...pronasla sam se!
Tuzna istina.
Preplakah tekst.
I ja isto.
kao da sam ga ja pisala😢...samo mame znaju koliko tesko moze biti boriti se sa decom 24/7...jos ako smo stalno same sa decom,e to zna da frustrira do besvesti...treba nam samo malo paznje i podrske...
I ja isto
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »