Komentari za tekst "Prof. dr Vujčić: Mitovi o zdravoj hrani i alternativnoj medicini"

Komentara
5
Ostavite komentar
Ovaj covek je moj profesor sa fakulteta i tacno zna o cemu prica. Super je sto nam ovih dana "mozak sole" estradne umetnice i beli magovi, zdusno podrzavam ovog coveka u borbi protiv sarlatana i neznanja! Prof. Vujicic je redovni profesor na katedri za biohemiju Hemijskog fakulteta, covek sa ozbiljnom karijerom i njegova biografija (koja je i dostupna na internetu) govori u njegovo ime.
Kada sam pogledala komentare, najezila sam se! Profesor sa Hemijskog falulteta je, po vama, sarlatan sa polulaznim informacijama?! Kome li vi onda verujete?! Od koga li ste vi ucili?! Strasno je i preuzasno to sto se struka omalovazava!!! Volela bih da su "komentatorke" predavale hemiju na svetski priznatim univerzitetima (iako nasi univerziteti ne zaostaju puno), pa da se izvinim za ovakav komentar, ali u suprotnom, treba da vas je stramota!
Medicinski biohemicar sa Farmaceutskog fakulteta
Ovaj covek treba ponovo u skolu. ili samo nema mozga. Katastrofa koga pitate za savete!
Lagano,nenaucno i polulazno stivo za ubijanje slobodnog vremena
ahahahah konjski šampon pa nije baš to je krojtehov sampon od koprive nije namenjen konjima 😂😂😂 mada ima nas raznih među ljudima 😂😂ima krojtehova zelena krema poznatija kao konjska mast pa eto odakle narodu naziv konjski sampon. btw meni od tog šampiona stvarno rasteee kosa i odlicno pere kosu
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »