Komentari za tekst "Uznemirujuće: Sveštenik pobesneo i agresivno ućutkao uplakanu bebu"

Komentara
16
Ostavite komentar
Clanak sam procitala i vise nego dovoljno mi je.😥 Nemam snage da pogledam snimak..😰
Ja bih noge polomila svakome ko mi i popreko pogleda dete ali mi se ovde cini da je svestinika nervirala njegova odora a ne plac deteta i da mu je stavio ruku na lice da ne bi udahnuo i progutao vodu. Mislim da ste mozda prerano i olako satanizovali coveka, mada bi mogao generalno da bude nezniji
jadno dete
Pa ovom nazovi svesteniku se u licu vidi da je djavoiman..Boze sacuvaj..muz je bacio tel.kad smo pogledali i iznervirali se oboje..pa ovog treba tuci i potapati u ledenu vodu istovremeno..i izopstiti iz crkve za vjek vjekova..a i roditelji neke budale kao da je ne znam ko i trpe..jos gori oni sto trpe i dozvoljavaju da se ova matora drtina ovaj djavo izivljava..
Pa glavu bi mu odvojila od tela, koliko god svestenik bio! 😤😲😡😠
jezivo.
Kakav smo mi to narod, pa uznemiri se i onaj ko gleda a ovi roditelji ne reaguju. Ne mogu da shvatim. Gde ode ovaj svet, ni crkve vise nisu ono sto treba da budu. Jedan lep obred poput krstenja pogledajte u sta se pretvorio. Sva sreca pa je dete malo te se ovog nece secati kad poraste. Mnogo sam se uznemirila zbog ovog sto videh!
Baš me je uznemirilo ovo i evo ne znam koji đavo pogledah. Kako roditelji ovo trpe, pa moje ovako ne bi mogao,zažalio bi što se rodio, ološ.
Sta je ovo??? Uhvati me groznica! Ma ne samo njega objesiti nego i sve te ostale koji mu cak jos i pomazu! To se naziva svestenik? Sramota!!! To je za mene jedna obicna debilcina i nasilnik. A i roditelji te bebe da ih je sramota!!! Dopustili su da se jedan obicni idiot izivljava na njihovoj bezpomocnoj bebi. Nema sta, ovaj svijet polako propada pored ovakvog naroda. Stvarno nemam rijeci vise.
Ovo je sramota!Sramota!!!Ljudi koji cuvaju crkvu i Boga moraju drugacije da se posvete svom poslu.Sta sad ja ili ne znam bilo koja druga zena na planeti treba da dodje u takvu situaciku zbog coveka koji nije mogao da izdrzi blagoslov?!Plac bebe je blagoslov jer je to jedan novi mali zivot.Sramota.Zakon bi trebao da se donese u svim zemljama koji ce da uredi ovakve situacije i smanji na minimum.Poslednja rec za ovaj incident...SRAMOTA.
Ja imam malu bebicu,toluko me jeovo uznemirilo strasnoo.Dragi roditelji ne dajte nikad svoju milu decicu i reagujte uvek u situacijama slicnim ovoj ako ih ne daj Boze bude..jer to su duse nase duae i niko tako ne treba da postupa sa njima.
Koja budaletina teske kategorije! Ta budala treba da se skloni odmah! Ja bih uzela svoje dete i odlozila krstenje. Bas me je ovo razbesnelo! Ovo nije krstenje, ovo je mucenje jadne bebe
Ne mogu da verujem da roditelji nisu odreagovali na ovakav nasilan potez! Udaviti njega u toj vodi!!! Manijak!
Obesila bih ga lično tom odorom.
Zašto pogledah,zašto?? Samo znam da bih ja sigurno odmah uzela dete,dala ga kumi da pridrži i sveštenika nokautirala.
Ja bih mu takvu šamarčinu zavalila i svu vodu mu sručila na glavu smeće jedno ljudsko. Ne mogu ni da gledam.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »