Komentari za tekst "Reakcija na emisiju Ekskluzivno – Ko je otac? Mire Adanje Polak"

Komentara
14
Ostavite komentar
Kada neko izgubi ''vid'' od silnog bleštavila koje je dobrim delom i sam montirao, ne hoda istim putevima kao većina, nas običnih koji smo propustili sva ta događanja i poznanstva za koje nismo imali ni para ni vremena. Nikada nisam volela tu aroganciju koju dotična donosi u svoj govor a sada je preterala. Radim sa novorođenim bebama i porodicama pa sam dobro upoznata sa problemima koji dolaze i dok se ne ostvari roditeljstvo, ali i kada se ostvari. Njeno izvinjenje je meni malo. Ja bih novu emisiju sa istom temom, bez tog ružnog naslova i sa onima koji bi predstavili problem u pravom svetlu. Ako i koliko postoje dileme, poteškoće, problemi... njen zadatak je kao novinaru da pomogne ugroženima. Ako i ima nezakonitih radnji, njeno je da pomogne u otkrivanju. Ako nešto zna, treba da kaže. Ovako je bacila blato i na sebe i na svoju profesiju, na kuću za koju radi...ali najviše na svoje ime i čast.
Strasno! A taj sklop recenica..kao da je pijana?!?
Silom prilike sam pratila nekoliko njenih emislija, i uopste ne znam cime je zasluzila bilo kakvo postovanje kao novinar. Vrlo je nepristojna jer stalno prekida sagovornika, postavlja pitanja a zatim i sama odgovara na njih, prosto namece odgovore... ma strasno! Bezobrazna i arogantna, nimalo mi se ne dopada, tako da se ne cudim mnogo.
Neverovatno kako ova zena nema truncicu empatije. Zanima me samo kako misli hodati ulicom podignute glave. Nemoguce da nema u svom privatnom okruzenju nekoga ko je prolazio muku sa VTO. Takva pitanja ne bi postavljala ni srednjoskolka koja nema veze sa novinarstvom. Presramno i pretuzno.
Bravo za saopštenje!
Bravo za tekst! Zaista sramota za jednu velicinu kao sto je Mira Adanja Polak da se ovako povrsno bavi ovom kompleksnom temom. Postavlja se pitanje da li se ona ovako povrsno sprema za sve emisije?
Ma bas mi je ona velicina! Dosadna babetina!
Ne znam da li ste gledali emisiju, uopste nije tako strasno..
Ja sam gledala i jeste strasno. Ispala je glupa do bola! Kakva je pitanja postavljala! Mislim da se onaj jadan doktor frapirao nego je morao da krije zbog kamere.
Kada se ovako priča na nacionalnoj televiziji, jasno je zašto većina parova u Srbiji krije da ide na VTO i zašto je to još uvek tabu tema u našem društvu. Sramota!
Ako gospodja ne zna sta treba da pita i kaze bolje da ne radi nista .
Sramota nula od zene
Pokondirena tikva. Koza. A cenila sam je.....
Ne verujem da se iko odlučuje na VTO ko ne mora, ipak je to stresno za organizam žene... Jedino neko kome se žuri zbog godina ili nekih drugih razloga, to je već opravdano, tako da je prvo pitanje voditeljke zaista glupo. A rasprava oko starijih žena koje rađaju je isto glupa, svako ima svoj život i izbor, kao i mišljenje o tome, nema smisla raspravljati o tome.
Sram je bilo na koji nacin je pristupila temi...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »