Komentari za tekst "Ekcemi na dečijoj koži"

Komentara
6
Ostavite komentar
Moj sin sada ima 13 meseci a ekcem je dobio sa 1.5 dana-u pocetku je imao samo na lica a vremenom se prosirilo i po celom telu.Vodila sam ga kod koznog,izmenjali dosta krema ali rezultat isti...Dok traje terapija,sve se smiri nakon nekoliko dana sve pomstarom.Da li postoji nesto,cime mogu to da izlecim ili mi ostaje da c ekam da jednostavno prodje samo po sebi-ako je to uopste moguce?
mom sinu se pojavio ekcem pre 1 mesec,a on ima 9 meseci.prija mu nivea za osetljivu kozu,tj. sa tela sa crvenilo povuklo,a ostalo je na obrazima sto tretiramo nekom kremom koju je preporucila dr, ali ne pomaze.
DA LI NEKO IMA SLIKU EKCEMA, SUMNJAM DA MOJE DETE OD 13 M IMA EKCEM
moj devetomjesecni sin ima ekceme po licu i neznam koju kremicu da kupim.nekad se vise pojave a nekad jih uopste nema
U totalnom sam haosu jer me je nocas probudio svrab na vratu, da bih danas konstatovala da mi je to ekcem koji se obicno pojavljuje na sakama i noznim prstima. Prosirio mi se na lice tj. na podocnjake, iznad ociju a mislila sam sinoc da su me izujedale bube..to toliko svrbi da mi dodje da odsecem te delove lica i vrata a susi se i izgleda kao stara koza, zamislite to na luicu oko ociju i na vratu...Definitivno mi je od stresa i nije prvi put. Od stresa je bilo i u oktobru 2008. zbog nekih dokumenata u poreskoj upravi koje oni nisu odradili ali sam se ja nervirala tako da mi je ekcem na gornjoj strani sakebio otvorena rana.Prosao je od triderm kreme, ali su mi s pocetkom proleca pocele izbijati sitne limfom pine ospice da bi se to prenelo na meke delove glave.Cula sam da neki travar na Zlatiboru otklanja sa mastima te osipe pa molim ako neko nesto zna da objavi...Unapred zahvalna
probajte mast cefabene na biljnoj bazi,nama je pomogla,duze se leci ali nama steroide sto je jako bitno
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »