Komentari za tekst "U popularnom restoranu odbili da usluže trudnicu - jer je neprikladno obučena"

Komentara
16
Ostavite komentar
Pravila oblacenja na ulici ne postoje - to vreme je davno iza nas, nazalost. Nekad je bilo nezamislivo da covek ide Knez Mihajlovom ulicom u papucama i sortsu kao za plazu a danas je to cesta pojava. Ove kratke majice nose i devojcice i devojke ... svidelo se to nekom ili ne, u modi su - i ne bi neku od njih , a da nije trudna vratili... ali trudnicu jesu. To je jedino bzvz. Inace , to je fast food restoran a ne pozoriste.
Neukusno i odvratno, bila trudnica ili ne.
Neprikladno i uvredljivo za imidz restorana.
I ja bih je izbacila. Nebitno je da li je trudna ili ne, uvreda je pojaviti se ovakav bilo gde osim u striptiz baru.
Nema veze da li je trudna ili ne ovo je neukusno i jeftino i da ima 12 godna bilo bi neprikladno. Kodeks oblačenja zato i postoji, zbog ljudi koji ne poštuju sebe a kamoli neku instituciju.
Draga gospođa je mogla takva da ode u MC Donalds da jede a ne sebe da bruka iznoseći javno svoje lično poniženje. Doživela sam da su jednu devojku vratili sa ulaza u pozorište zbog oblačenja kada je besna upitala "I šta sad ja sa radim, kupila sam kartu kao i svi?" Gospodin sa ulaza joj rekao "Vratićemo vam novac, taman imate za piće na splavu"
Ovde vise nje ni pitanje izgleda nego brate mili gde ces golog stomaka pogotovu ako si trudna!
Ne razumem trudnice koje nose kratke majice!!! I ja sam bila trudna,nije mi nikad ni palo na pamet da se tako oblacim!!!










obukla se uzasno, mene bi bilo sramota, nije klinka od 15 godina....
Charisha vidi se stomacic, i bez tvog natpisa na majci, i znamo cime se ponosis. :-) u Washingtonu ima puuuunooo trudnica. Samo se jedna danas razgolitila i isprsila na face-u, jer je frustrirana. (Necu da komentarisem reakciju redtorana) Za mene toootalno neprikladna majca. Nikakav trend, ni styling.
neprikladna odeća.
Pa realno nije ni za u kucu a kamoli napolju.Trudnice treba da prate modu ali ovo bas nije za trudnicu sa stomakom do zuba.
Pa jeste neprikladno. Nema veze sto je trudnica. Zasto ondanebi svi isli golih stomaka.
Неприкладно.
A da je neka starleta došla ovako obučena onda ne bi bilo neprikladno...
I ja bih je izbacila. Ne mogu da shvatim da neko ovako moze da se obuce i kad nije trudan, a kamoli sa stomakom. Nije niko zeljan da gleda njen stomak dok jede(stomak, ne bebu) Svaka cast na trudnoci, nemam nista protiv toga sto je trudna, da se odmah zna. Smatram samo da je ovo neprikladno oblacenje za jednu trudnicu, i ako je u kucnom redu restorana da ne primaju tako odevene goste, i treba da je izbace.
Svakako je neprikladno za jednu trudnicu da se ovako oblači.Postoji toliko divne odjeće za trudnice.I ja sam u petom mjesecu trudnoće i nikada mi nebi palo na pamet tako da se obučem.U svoja četiri zida radi šta hoćeš,ali na ulici poštuj opšta pravila ponašanja i odjevanja.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »