Komentari za tekst "Jednokratnu pomoć dobilo 550 porodilja u Beogradu"

Komentara
24
Ostavite komentar
Највећа глупост и подвала на којој нас варају је "помоћ" запосленој породиљи...па како очекујете да имамо примања мања од 10000 по члану породице,ако смо запослене?!?!?! Не знам зашто су уопште увели ову категорију кад нико не може добити ту помоћ кад се све сагледа...баш разочаравајуће...
http://www.beograd.rs/index.php?lang=cir&kat=beoinfo&sub=1459789%3F
Лепо нека свака прочита и ето. Београд је у питању,да не буде забуне. За друге градове не знам,потражите на сајтовима истих.
ako je beba rodjena u aprilu 2017 jel imam ili nemam pravo na 10000
Имате могућност за помоћ незапосленој породиљи. Погледајте линк који сам оставила горе у коментару.
Ако сте запослени имате право на 10.000 плус родитељски додатак.
Na zalost, ne.
mi imamo devojcicu koja ima 18-meseci rodjena je prošle godine 2016...i nismo uzeli nista od tih 100.din.dali možda zna neko dali imamo ki na to pravo mada i nista me ne košta da piram do 27-marta...hvala unapred
Сва документа се предају најкасније до бебиних 6 месеци живота,након тога немате право.
Da li neko moze da mi kaze za sta sve mogu da predam kao zaposlena za bebu rodjenu 7.7.2017.?
Родитељски додатак и додатак запосленој породиљи,тј 39.000 и 10.000.
Mi smo dobili tih 10000, bebica je rodjena 11 maja.
Trebalo bi da ima svako. Moze da se preda do navrsenih bebinih 3 meseca zivota. mi smo odmah predali nakon 6 nedelja od rodenja.
Ja sam dobila dete 23.maja i mislila sam da nemam pravo na to. Baš ću da probam sutra da predam papire.
Ja sam se porodila 23.05. I mislila sam da nemam pravo na to? Do kad je rok da se preda
Што се тиче ових 10.000,право на ту помоћ имају СВЕ породиље чија су ДЕЦА РОЂЕНА ПОСЛЕ 8.ЈУЛА,и то у Београду.Проверена инфо,јер сам ја предавала за мог сина рођеног у јуну и нисам имала право на ово,већ на оне друге две,од државе и као запослена породиља.
Никада ми није било јасно зашто пљујете по Београду и помоћи за нас одавде,кад је то до града,не до нас.Другим речима,алармирајте градове одакле сте,општине,да вам изађу у сусрет,као нама наш град.Петиције,писма,жалбе...милион је начина да пробате да иницирате,а не да само пљујете по Београду.И такође оно чувено "а шта је са нама што смо се раније породиле" ПА НИШТА,ЈБГ,шта да се ради,више среће други пут...немојмо стално бити љубоморни и зависни,лоше је то по нас...пуно поздрава 😀
Као запослена породиља 10.000 и родитељски додатак од 39.000. Незапослене породиље имају право на 25.000,а ових нових 10.000 важи за све бебе које су се родиле 8.јула и касније. Оне што су се родиле раније,немају право на тих 10.000. У Београду исто свака ооштина има неки вид поклона за бебе. Код мене на Палилули су то колица.негде су беби седишта,негде пакети...како где...у ери модерних технологија потребно је само мало прочачкати по нету и видети тј обавестити се,а не само да куцкамо и жалимо ср. Као што неко рече,ја сам дете родила себи и мужу,не држави,али лепо је кад видимо да та иста држава бар минимално брине о нама (далеко од тога да је ово довољно кад нас на сваком кораку пљачкају ценама и понижавају и омаловажавају,али и ово је бар нешто)...
Izvini moram da te pitam ,koje to dve pomoći za porodilje ima u Beogradu? Ja sam 23.05. dobila svoje treće dete i oduvek znam samo za ovu jednu roditeljski dodatak?
Ukinuli su vam pakete za bebe koji su bili ekstra pre par godina.Znam jer mi sestra porodila u Zemunskoj bolnici. A sada ne dobijate nista kad se porodite vec tih kao 10 hilj i to bebe od jula meseca pa na ovamo, sam paket koji je Djilas davao porodiljama je imao vrednost 10 hilj. A mame koje su se pre toga porodile nisu dobile ni paket niti ce dobiti novac.... strasno sta rade zenama...strasno!
Znaci pomoc od 10.000 je samo za bebe rodjene posle stupanja odluke na snagu, tj posle jula??
Pa logično valjda
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »