Komentari za tekst "Ove stvari u trudnoći nisu poželjne"

Komentara
6
Ostavite komentar
Nije nemoguće da iz raznih razloga dođe do ranijeg porođaja,i za to nije na odmet ipak biti u pripravnosti.Mislim da nam je manje-više svima bar u podsvesti mogućnost ranijeg dolaska bebe,ja konkretno ne mogu to da izbacim iz glave.Razlog više je što mi se sestra udaje kada budem 38.nedelja i stalno se pitam hoću li biti na toj svadbi ☺
Jeste, puno je lakse kada beba urani, i iznendai vas, a ne kada prodje termin, pa se svaki dan brinete i mislite da li je sve ok.
Sve više besmislenih tekstova poput ovog.. Gde vam je kreativnost nestala? I ne slažem se da ne treba gledati tužne filmove, ja sam par puta osetila klasičnu hormonsku želju za suzama i tužan film mi je pomogao da se ispraznim bez osećaja da je to što radim glupo i besmisleno. Posle toga je osmeh mnogo lepši i čistiji. I da, bolje je kupiti samo jedan kolač, a ne praviti zalihe, jer će zalihe koliko god velike bile nestati, a jedan kolač je i više nego dovoljan da utoli glad za slatkišima. Kupujte bebeće stvari, to jednu trudnicu čini srećnom, a i ako neke od stvari ne bude beba nosila, uvek ima onih kojima možete pokloniti, koji će biti jako zahvalni što ste potrošili koji din više(pod uslovom da to možete da priuštite). Lakirajte nokte, djuskajte, sve što vas čini srećnom lepo je.. A u trenutcima kad nije sve tako lepo, ipak se nadajte da će beba ranije izaći (iako verovatno neće) vi se ipak nadajte, jer će vam bar na momente biti lakše. Pozdrav svim mamama!
Bravo za komentar :-)
Miljana, Divan komentar!
Sve se slazem sa Vama.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Farbaju se za Veliki petak i često danima krase trpezu »