Komentari za tekst "Kako da ostavite pušenje u trudnoći?"

Komentara
13
Ostavite komentar
Ovom prilikom bih zelela da porucim svim trudnicama koje jos uvek nisu uspele da se rese ove zavisnosti da iskoriste ovu besplatnu akciju i pomognu na taj nacin i sebi i svojoj bebici.
Ja sam bila na terapiji i uspela da ostavim cigatete, ne mogu ni sama da verujem koliko je lako, samo je potrebno malo podsticaja.

ja sam u trodnoci smanjila cigare na minimum 5 dnevno nekad i 3 jer nisam mogla bez njih zbog nervoze
Da je lako ostaviti, nije. Ja sam se fokusirala na bebu i stavila nju ispred svojih potreba i navika, bilo je klimavo 15ak dana ali sam uspela. Ne smetaju mi pušači u okolini, nisam od onih koji izbacuju ljude kroz prozor, niti ubeđuju te iste da ostave cigarete, ja znam zbog čega sam ih ostavila i to je moj poklon mojoj bebici, koju očekujem da upoznam za 12 nedelja 💚
Isti slucaj i ne mogu biti ponosnija na sebe! IPAK JE BEBA BILA NA PRVOM MESTU! 💙 Kada sam saznala da sam trudna to vece sam zapalila poslednju cigaretu i od tada hvala Bogu nisam imala ni jedan jedini momenat tipa "uh sto bi sada zapisala" pa se nadam da ce tako ostati i posle. Ja svog bebca ocekujem za 10 nedelja :) 💙
Lako, samo ih ostavis..nema tu hocu-necu, mogu-ne mogu. Pasivan Pusac sam bila 10 godna i ostavila sam ih onog momenta kad sam videla na UZ srce moje bebe kako kuca(sesta nedelja). Zato tvrdim da se sve moze kad se hoce.
Znam, htela sam napisati "strastveni".. al sam zbrzala i poslala kom pre nego sto sam videla gresku. 😉
Pasivan pusac? Znate da je to nepusac koji nevoljno udise dim tudje cigarete?
Cigare sam ostavila isti dan kad sam saznala da sam trudna, jaceg motiva od bebca ne moze biti👶😊
Kada vidim trudnicu sa cigaretom u ruci,nije mi dobro... Ako ne misle na svoje nerodjeno dete,sta će biti kad se rodi.
Ja sam rodjena sa astomom..koju sam lecila do svoje 19 god. Ne kazem da su cigare razlog tome. Sto doktori tvrde da jesu. I ponavljam da je moja majka i pored svega najbolja majka na svetu. Jer je nju vise posle grizla savest sto sam se ja namucila.. Al svakako.. deca su rodjena zivi i zdrava i pored majki koje su pusile paklu dnevno..nema tu pravila. Al ja da ne bih prolazila istu stvar sa svojim detetom kao moja majka sa mnom..bacila sam ih i ne zalim ni dana zbog toga.
A jel tvoja majka nije mislila na tebe Milice? Sta je bilo s tobom posle? Ocigledno je sve ispalo super,nasuprot onoga sto gospodja tvrdi. Naravno da ne treba pusiti,ne samo u trudnoci,nego uopste,ali reci da se zene pusaci ne brinu o svojoj deci je budalastina.
Sta ima da vas poznajemo da bi iznele svoj stav o tome? Lepo je devojka rekla, uzaaaasno je videti trudnicu sa cigarom u ruci.. I sama sam bila pusac..ostavila cim sam saznala za trudnocu, vratila se na cigare par meseci nakon porodjaja. Znam koliko je tesko bez cigara pusacu. A to ko ce kome biti bolja majka je apsursno. Moja majka je pusila sa mnom u trudnoci, pa je najbolja majka na svetu. Zasto ne ostaviti i ne potruditi se ako mozes. pozz
Bice bolje majke nego ti koja osudjujes ljude koje ne poznajes!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »