Komentari za tekst "U vrtićima 7.000 mesta, a podneto više od 23.000 zahteva"

Komentara
6
Ostavite komentar
Ima dovoljno vaspitaca ali nema mesta da se zaposle
Nema dovoljno vrtica, trebalo bi da ih ima duplo vise, a vaspitaca ima na pretek, nezaposljenih koji su se zaledili na zavodu za zaposljavanje, jedna sam od njih. Niti mogu da radim u struci, niti mogu da upisem dete u vrtic.
I ne zaboravite da posaljete sms na 3030,da spasimo sto se spasti da.
Tako se radi na natalitetu! Porodilje na hodnicima,decu cuvaju majke koje su dobile otkaz,nema dovoljno vakcina,nema dovoljno lekara,nema dovoljno vaspitaca... Ali dobijamo Beograd na vodi!
Tacno je da drzava nece raditi mnoge stvari umesto nas,niti bi trebalo. Drzava samo treba da stvori uslove pomocu kojih mi mozemo da funkcionisemo ljudski. Dakle,ne treba drzava moje dete da vodi u vrtic,niti taj isti vrtic da mi placa. Ali treba da napravi vrtic i da otvori radna mesta,gde bih ja mogla da upisem dete i zaradim za isti. Treba da radi principom prioriteta-da li mi je vaznije da obezbedim novac za lecenje ili za fontanu. E zato gospodjo cupkamo u mestu,jer nemamo uslove za napredak!
Mnogo ste optereceni i dosadni iskreno tim potenciranjem Beograda na vodi. Drzava se nece boriti umesto nas, odavno je jasno da se svako za sebe bori, svako kako zna i koliko je snalazljiv. Brinimo vise o sebi a manje o tome da li se gradi Beograd na vodi i sl. Zato sto kukamo neprestano, zato i cupkamo u mestu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »