Komentari za tekst "Od 1. oktobra vakcinacija dece protiv pneumokoke"

Komentara
4
Ostavite komentar
Konacno! Ja sam privatno dala obema cerkama i deca su mi se bukvalno preporodila nakon nje. Prva cerka je dobila sa 15 meseci a mladjoj sam dala odmah, sa 2 meseca. Do sada je to bio poprilican trosak roditeljima jer se daje u vise doza a svaka doza je oko 10.000dinara. Sad ce bar biti dostupna svima!
Starija je imala 3 upale uha za 2 meseca pre davanja vakcine. Nakon davaja vakcine, evo is d avgusta prosle godine se nije ni zakasljala. Sve sto zakaci u vrticu, prelezi samo uz eventualno curkanje nosica dan - dva. A pre toga, nije uspevala da sastavi nedelju dana zdrava. Mladja je sa nepuna 2 meseca imala takodje jaku upalu uha, streptokoka koju joj je sestra donela iz vrtica. Starijoj nije bilo nista. Mladjoj je procurilo uho. Mesec dana smo lecili upalu, zatim kandidu koju je zakacila zbog previse antibiotika. Od kako je dobila i trecu dozu vakcine, dete je, evo vec mesecima zdravo, iako je svakodnevno izlozeno vrtickoj deci, bakterijama i sl. Uporedjujuci njihovo stanje pre davanja vakcine, tj neprekidne upale uha, temperature, upale krajnika i sl. i nakon davanja vakcine, razlika je, malo je reci ogromna.
A sta je deci falilo, pa su se PREPORODILA?
Bravo!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »