Komentari za tekst "Maloletna trudnica sa 13 godina primljena u Front"

Komentara
13
Ostavite komentar
Sta ako to nije Romkinja sta ako je Srpkinja?? Odma napadate Rome koji problem vi imate protiv njih?? Ja dok sam isla u srednju skolu SRPKINJA je izgubila nevinost u 14 godina i to u autu. O cemu vi pricate jeste da nije nista novo to sto se Romi udaju i zene rano ali to je njihov problem nije vas . Vi gledajte vasu decu i ucite ih da ne gube nevinost u 14 sto je to svakodnevnica kod Srba!!
Ako su u pitanju Romi,oni se nekas vencaju i sa 10god.
kod roma je to normalno, a ovde je reč o romkinji. šta se čudite čudu?
13 godina? Ljudi, sto je malo malo je. I ta majka boze me sacuvaj, pa glupo je reci da postoje alternative ali u ovakvom slucaju, uzas. Zamislite dete od 13 godina koje doji na primer.
ooo boze...sta se desava sa danasnjom generacijom??? kuda vodi ovaj svet? o.O
Broj maloletnickih trudnoca bi se tako smanjio kad bi umesto nekih predmeta u skoli kao recimo muzicko vaspitanje.. primera radi uveli seksualno vaspitanje.jer da se razumemo kod nas je to i dalje u vecini porodica tabu tema. Najlakse je osuditi, hajde da objasnimo deci, jer svakako "deca" ulaze u sexualne odnose sve ranije i ranije, pa makar u tom slucaju mozemo da im pomognemo da to bude bez posledica ovog tipa.
Slazem se za uvodjenje seksualnog obrazovanja, al sto bas umesto muzickog? Mnoge druge stvari gde se uce suvoparni podaci nikad u zivotu nisam upotrebila, a muziku slusam celog zivota!
Treba djecu malo informisat i treba roditelji sto vise budu otvoreni sa djecom...tuzno je da ova djeca radjaju i da neznaju Sta hi ceka dalje ..
Dete rodi dete Strasno , sigurno i roditelji su ubi boze
Sto su mi smesni ovi povrsni ljudi/komentari jer misle time sto upere prst u "krivca" problem resen, wow ... Pa naravno da nisu SAMO roditelji krivi, i otkud znate da ova devojcica i ima roditelje??? A sto se tice komentara "romi" tek mi je to odraz manjka inteligencije, jer clanak lepo kaze da je bilo oko 2-3 hiljada maloletnickih trudnoca, i sta sad sve su bile pripadnice Romske populacije?? Ovo je problem nase zemlje i svih nas koji ovde zivimo te otud svi moraju da se ukljuce, naravno roditelji prvo, ali i mi kao drustvo , obrazovni sistem,prvo da se zabrani 80% nazovi emisija, gde je promovisanje prostitucije postalo nesto normalno.pre su makar skole i predavaci uzivali postovanje i deca su mogla da se ugledaju na njih , a danas to vec nije slucaj.
Pa vas 8 sto je dalo minus,hocete da kazete da roditelji nisu krivi ili sta? Zivo me zanima vase misljenje na ovaj strasni clanak 😨
Verovatno ciganska posla.
Boze sacuvajjjj...dobro nas Bog ikako drzi na ovom ludom svijetu 😠😠😨😨😱😱😲😲
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Koristite kupku nedelju dana pre menstruacije za najbolje rezultate »
Visoke temperature mogu dovesti do toga da se dete pregreje »