Komentari za tekst "Koju muziku deca treba da slušaju?"

Komentara
4
Ostavite komentar
I ja kazem ura za Kolibri, Dragana Lakovica, Minju Subotu, i sve one na kojima smo mi odrasli!!!
Moja curica od nepunih godinu dana ide sa nanom na casove muzike jednom nedeljno (ali na drugom jeziku). Tamo pevaju decije pesmice, plesu, imaju koreografije i ludo se zabavljaju (i ja je vodila par puta). Kod kuce nam je muzika non-stop ukljucena, za nju kad je budna, za nas kad zaspi. Ona slusa svoje pesmice na oba jezika koja govori. Ponekad ja pustim i Bocelija, Pavarotija, obicno u vreme za odmor. Ako ona nesto voli onda je to muzika i sa 2god ima jako dobro razvijen osecaj za ritam i jako je muzikalna! A ima tu i genetike- i tata i mama su joj pevali u horovima od malena, a tata je i klavir ucio. Ako ona bude pokazala interesovanja podrzacemo 100%! :o)))
Ja sam odrasla u muzickoj porodici - tata, baba, mama - svi muzicki obrazovani, profesori klavira, muzickog, prosvetni radnici. Nikada mi nisu pustali klasicnu muziku. Ono sto se kod nas uvek slusalo je decja muzika, grpa O Djila, stari rock. Naravno, sve u umerenoj kolicini i umerenoj jacini. Naravno, i brat i ja smo zavrsili muzicke skole, a klasicnu muziku oboje slusamo, povremeno. Nikada nismo prisiljavani na tu vrstu muzike, niti na bilo kakvu, te smo sami spoznali prave vrednosti muzickog sveta. Tako cemo i nasu decu uciti, kad ih budemo dobili.
Za decu je najbolja muzika primerena njihovom uzrastu, bez kreveljenja (meda brunda) i zapomaganja "dama" sa dekolteima i silikonima.
Napred Kolibri :)
Andrea ima 8 mjeseci i cim cuje MEDA BRUNDA pocne da tasuna, smije se, obrduje mu super...
treba deci pusati klasicnu muziku npr:mocarta,betovena,vangelisa,moj Matija obozava muziku i celu noc nam je ukljucen stub.pozdrav svima
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »