Komentari za tekst "VIDEO:Jednostavna hrana koju beba može da jede sama"

Komentara
14
Ostavite komentar
ma kakav pribor.i ja jedem prstima sve sto moze.ne u restoranu naravno :) I moja cerka je ovako kao ovaj bebac. Jede svo povrce i voce,meso.
Imam bebu istog uzrasta i mislim da je ipak prerano da beba jede sama. Vise je bacene hrane, nego pojedene. Mene bi bilo strah da ona ovako sama jede hranu, ne znajuci koliko ce odgristi, a ne zna i nema cime sazvakati (moja jos nema zubice). Draze mi je kada ona to lijepo pojede i bude cista i uredna :)
Preeesuper ! Probamo sjutra! 🙂Mali je pravi slatkis😊
Ovo je super! Moja beba stalno uzima kasikicu kako bi sama sebe hranila ( 6 i po meseci), mislim da bi joj se ovo dopalo. Jedini problem je kako izvesti ovo sa hranilicom, s obzirom da beba ne treba pre 8,9og meseca samostalno da sedi?
beba sa 6 samostalno sedi
Moja beba je sa 6 ipo sama sedela, a ovo za 8-9 meseci jos nisam cula
Mislm da ovako hrana vise zavrsi na patosu i odeci nego u ustima pa komoze da baca hranu i ima zivaca da cisti non stop onda ok.
Slažem se
Nista od ovoga, ne bih u zivotu smela da dam ovako maloj bebi da sama jede.Ne deluje mi bezbedno uopste. Imam jednogodisnju devojcicu, i njoj samo dajem poneku plazmu, celu oljuscenu jabuku da zubicima "renda" ali ne moze da odgrize veliki komad, oljuscene komadice mandarine, koricu hleba i sl. da samostalno rucka. Sve ostalo joj gnjecim, seckam i dajem ja. Bar dok ne izraste jos neki zubic, pored ovih 3 i po :D
koliko znam jagode ne smeju pre prve godine
do god dana se razvija zid creva i iz tog razloga se postepeno uvodi hrana i to u pocetku hipoalergena. jagoda je hiperalergena, a posto je zid creva nerazvijen alergeni prelaze u krv. pogotovo kod dece koja imaju predispoziciju. moja drugarica ima stravicne alergije zbog jagoda jer joj je dato u 6-om mesecu.
To Kod nas kazu na Balkanu...ja Sam rekla lakru to ovdje u danskoj On je poceo se smijat ...ko svako voce Ako ima alergiju imace je i posle godine...sad Sta je istina ja Neznam
To Kod nas kazu na Balkanu...ja Sam rekla lakru to ovdje u danskoj On je poceo se smijat ...ko svako voce Ako ima alergiju imace je i posle godine...sad Sta je istina ja Neznam
Zanimljivo
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »