Komentari za tekst "Zbog politike smenjena načelnica jednog od najboljih porodilišta"

Komentara
6
Ostavite komentar
Ako je porodilište u Vršcu najbolje kakva su ostala? Teško porodiljama....
Ja sam me poradjala u njemu i znam kako se gospodja odnosi prema pacijetkinjama! Med i mleko je prema onim pacijentkinjama koje su kod nje vodile privatno trudnoću. A ostale pacijentkinje mogu da se uzdaju samo u boga, pošto malo ko na njih obraća pažnju! A mogu se čuti i uvrede na račun porodilje: "dereš se kao koza", "kako si razmažena".... Ja sam se poradjala cele noći, doktorka je verovatno spavala, a babice je cele noći gledala serije, a rezultat toga je da sam se sva pocepala jer babicu je mrzelo da ustane na vreme i probudi doktorku, koja je otišla posle smene kući i nije me ni pogledala, tek posle nekoliko sati je došla druga doktorka! Dva meseca nisam mogla da sednem, rana mi je zarastala nekoliko meseci, ožiljci su mi i sada ogromni i još uvek osećam bol u predelu medjice. Nekoliko dana nakon porodjaja primala sam transfuziju jer sam izgubila jako mnogo krvi.. I to sve zato što je babicu po imenu IRENA bolelo uvo za moj život a i za život mog deteta! Jer su ipak turske serije bitnije za nju.... Kada sam posle 5 dana konačno puštena kući rekla mi je na otpustu kako sam joj "upropastila noć" jer nikog sem mene nije bilo u porodjajnoj sali, pa zbog mene nije mogla da se naspava. ETO TAKVOG PORODILIŠTA JE GOSPODJA DIREKTOR, a znam još mnogo primera da su životi i pacijentkinja i njegovih beba bili ugroženi zbog nemara lekara i babica u pomenutom porodilištu.
Porodiliste u Vrscu medju prvih pet najboljih?!Prosto ne verujem u to. Trebalo bi da smene celokupnu ekipu ginekologa na odeljenju i porodilistu.
Ako je nacelnica i mora da bude najbolja, da je obrnuto ne bi bilo dobro. Zar ne?
Sad ce izbori ljudi, recite Vucicu laku noc!
Smatram da je odluka direktora na mestu.Nije sve tako sjajno u Vrsackm porodilištu,čast izuzecima.Politika i takvo odgovorno radno mesto ne idu zajedno.
A onda neka grad Vrsac i ostali gradjani glasaju opet za takve ljude,za takvu sramotu jednog ljudskog roda. Koliko je to bezobrazno ne znam da li smo svi mi svesni,i koliko su politicari otisli u krajnost kad su poceli da se mesaju tamo gde im nije ni mesto. Nadam se da cemo mi mame,i sve zene uspeti u ovoj borbi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »