Komentari za tekst "VIDEO: Majčino mleko - najpažljiviji izum prirode koji vas čuva"

Komentara
6
Ostavite komentar
moja beba ima 10 dana, sisa na 2do 3 sata po 10-15 min. jel to malo? dosta piški i stolica je žuta. plašim se da je malo 10 ak minuta.
mozda je dohrana losa ideja.Meni su u bolnici rekli ako je dohranjujen da se nece truditi da sisa.Ima skoro 4 meseca i samo je na mleku i raste preko kilo svaki mesec i oko 3 cm. Dva tri dana forsirajte dojenje kad god,stalno kad god place.Jedna dojka 15 min pa druga 15 min. Ako posle pola sata trazi opet dajte joj.Tako ce se uspostaviti optimalna laktacija koliko bebi treba.Vi jedite redovno.Ja jedem jaja,meso,krompir,banane,jabuke,cveklu.To je vazno.I pijem caj za dojilje,hippov
Da li se nekom desava da kolicinski ima dovoljno mlijeka a da beba nije sita? Ja dojim bebu vec 25 dana i dohranjujem je iz nuzde jer joj je posle podoja zelena stolica i place stalno
doji po sat vremena i opet nije sita
Mlijeka imam, iz dana u dan sve vise i vise ali moja beba je gladna. Bas sam ocajna i tuzna sto ne mogu da dojim bebu kao sve ostale mame. Tako mi je bilo i sa prvim djetetom. Dojila sam ga dva mjeseca uz dohranu.
Pisite ako imate slicno iskustvo.
Slažem se sa Bojanom. Dajte joj samo jednu dojku dok je ne isprazni. Zelena stolica nije uvek stolica gladi.
nemam takvo iskustvo..ali sam cula da neke zene nemaju dovoljno masnoce u mlijeku .konsultuj se sa pedijatrom .i provjeri nivo masnoce u mlijeku. srecno!
pa da li bas doji po sat vremena ili odmara na dojci?to ispratite.
a da stolica ne bi bila zelena dojite na zahtjev i uvjek bebi dajte jednu dojku za podoj da bi iscedila i ono zadnje madnije mleko.mozda je to u pitanju .ako jeste videcete za dva dana ce stolica biti zlatno zuta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »