Komentari za tekst "Kako su se trudnice oblačile u poslednjih 100 godina?"

Komentara
7
Ostavite komentar
sjajne kombinacije, svaka na svoj nacin... 1920. je tako elegantna i nekako sexi, 1970. tako vesela i buntovna, mozda i neka trakica oko glave bi dobro dosla, a 1980. tako zvrkasta u tregericama... ipak, ja sam za udobne haljine iznad kolena koje sasvim dobro stoje i u trudnoci... lepo je videti lepu i sredjenu trudnicu, naravno u udobnom i bezbednom ( ja obozavam stikle, ali ih definitivno izbegavam u trudnoci i zamenjujem lepom , ravnom i udobnom obucom) ... zena uvek moze biti lepa... a, lepo je i posle trudnoce pogledati svoje fotke na kojima nismo zapustene, sljampave i apa drapa 😊😊😊😊
Andrijana bolje ne bi mogla reći, potpuno se slažem. Ja sam nosila dvojke, nisam imala baš veliki stomak i obožavala sam ga ali je taj deo bio uvek rezervisan samo za mene i muža puža :) Sami smo uživali u stomaku koji je svaki mesec postajao sve veći i to je bilo dovoljno :) Svako dobro!
Veliki pozdrav za jednu normalnu osobu koja normalno razmislja, a ove prazilukovicke neka se umotaju u cebe, a ispod mogu helanke da obuku.
Kada ce trudnice konacno shvatiti da se ne kaze dzabe trudnoca - drugo stanje i da bi trebale u skladu sa tim stanjem i da se oblace. Toliko su postale odvratne kada ih vidim ulicom sa stomacinom do zuba, utegnute u helanke i u uzanoj majici koja stoji do pola stomaka.
Kao prvo, helanke i uzana odeca su odvratne na bilo kojoj debeloj i masnoj osobi, ukljucujuci i trudnice sa stomakom do zuba. Kao drugo, dojenje niko nije spominjao, prema tome to su Marija neki tvoji glasovi u glavi. Kao trece, niko nije spomenuo da treba da se zavuce u kucu i ne izlazi do porodjaja, naprotiv, ako im zdravstveno stanje dozvoljava i treba da budu aktivne i da se krecu. Kao cetvrto, mislim da postoje prodavnice za trudnice u kojima mogu da se nadju prelepe stvari koje su prilagodjene drugom stanju.
A kao peto, ova dva vasa komentara samo pokazuju koliko ste vas dve glupe i ogranicene jer uopste niste sustinu komentara.
Prema Vasem misljenju bi trebalo da se zavuku u kucu i ne izlaze dok ne budu mogle ponovo da obuku garderobu od pre trudnoce! Mnoge zene, hvala Bogu, sebe smatraju mnogo lepsim u toku trudnoce i to je taj nacin da se iskaze lepota. Vi se lepo, umotajte u neko cebe jer ste tako zamislili da treba da izgleda trudnica.
U svakom slučaju mnogo lepše od prizora kada raznorazne nakaradne žene od po 100 kila hodaju u tigrastim helankama, sa salom koje kipti, ali dobro, očigledno da je trudnički stomak nekima gadniji. Nije gadno kad neka debela protuva izbaci sise i salo, ali gadno je kad žena doji dete, a pritom joj sa dojka skoro i ne vidi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Od sada voćne gumene bombone možete napraviti i same kod kuće! »
Spoljne infekcije uha mogu se dogoditi i ako je ušni kanal deteta oštećen upotrebom štapića za uši »