Komentari za tekst "Recepti za uživanje u trudnoći"

Komentara
25
Ostavite komentar
U prvoj trudnoci sam blistala, kosa predivna, nokti, lice, zaustavljali su me i delili komplimente... Samo sam se presvlacila, sminkala, setala, bila sam prezadovoljna i presrećna. Sada u drugoj se trudim da radim bar pola od toga :)
Svaka trudnica je slucaj za sebe.Ja se sredim kad izlazim da bacim smece. I ne volim kad me neko pita: ,,za koga si se sredila?" Za sebe,volim to i uzivam u tome. Medjutim sve to pada u vodu sad kad mi je muka od sapuna,paste,stika,sampona... Izgledam kao da su me macici sisali ali bolje i to nego da povracam u kadi. Za pregled smognem snage da se sredim i to je to! Srecom moj covek me i tako prljavu i nikakvu poljubi i kaze mi da sam lepa :)
Koja je držala do sebe prije trudnoće lijepo će izgledati i u trudnoći.
U obe trudnoce sam se trudila da nadjem komotnu odecu i obucu,bilo da je to stara ili nova garderoba.Higijena je naravno bitna i to se podrazumeva pogotovu sto sad imamo svakakvu kozmetiku na raspolaganju,tj za svaciji dzep.Ali iskreno,ne vidim poentu da se trudnica posebno sredjuje i doteruje,sminka i fenira ako joj nije do toga...Moje misljenje je da je vaznije da je trudnica srecna i zadovoljna svojom trudnocom i zivotom,a ne da li je sredjena ili pak u nekoj opustenoj varijanti non stop.Podrzavam svaku trudnicu,jer svaka radi kako zeli i niko joj,pogotovu tad,ne moze nametnu svoje misljenje
Ili ja imam trudnoću za poželeti ili pojedine zaista preteruju u komentarima. 23.sam nedelja,dobila sam 5 kila, jaknu sam kupila,jer su mi sve koje imam inače uske, pa u trudnoći ne dolaze u obzir i kupila sam dosta helanki, jer farmerke iako obučem ne mogu da zakopčam. Isto se šminkam i ponašam kao i pre trudnoće. Pre sam zaista dosta vežbala, pa sam u trudnoći smanjila na pola sata dnevno vežbanja i neke vežbe sam naravno izbacila, jer nisu dobre za trudnice. I dalje sam zgodnija od mnogih koje nisu trudne. Nemam nikakvih tegoba,osim što nisam navikla da spavam na boku, pa se često budim.
Prva 4 meseca sam provela u pidzami u spavacoj sobi. Smrsala 7 kg. Trudnoca nije bolest, kao sto je tu neko napisao, ali zaista moze da bude uzasno teska, a za neke i rizicna. Ne bih komentarisala trudnice koje srecete po cekaonicama, moguce da se ne osecaju dobro, pa obavljaju minimum koji moraju tipa pregleda. Trudnice koje srecem po gradu, u kupovini ili nekoj zabavi ugalvnom i jesu lepo sredjene i sijaju.
A sta ako nisam u mogucnosti da obnovim garderobu,tu iz trudnuckih kolekcija,koju pominjete?Pa moram da nosim to sto imam....i uz to i imam katastrofa trudnocu,sve moguce# probleme...pa eto ne mogu da se sredim ,da budem lepa vama savrsenim trudnicama po cekaonicama? Niko ne voli da bude zapusten....sad ,sve je i stvar koliko srece u zivotu imas...
Cemu toliko kritikovanje pantalona na tregere za trudnice, i jos sa tim da su ruzne? Ukusi su razliciti, ja ih nosim trecu trudnocu i izuzetno mi prijaju, a udobne su tako da se osecam prijatno u njima sad pred kraj pogotovo, kad mi je stomak veliki.
Moja trudnoca protekla je uz tunike i helanke, haljine secene ispod grudi, farmerke sa elastinom koje se samo navlace, zaista nsiam imala problema da se doteram i izgledam lepo i privlacno. Za docek Nove godine (5i mesec trudnoce) nasla sam vrlo simpaticnu haljinu do kolena ciji mi je materijal omogucio onaj preslatki stomak iz profila a opet je bila i lepa i udobna. Radila sam 7i po meseci.Svaki dan srecna, nasminkana i u pokretu. Samo sam setala do 3 nedelje pred termin kada sam se primirila. Ugojila samo 13kg na 178 cm visine i sve skinula tokom period babina. Garderobu sam
kupovala u redovnim buticima. Jedino sam se odrekla stikli i zamenila ih ravnom i udobnom obucom :) pozdrav za sve trudnice :)
Toliko komentara da se ne treba zapustiti, i slazem se s tim. Pitam se zasto sam ja jedina nasminkana trudnica u cekaonici u domu zdravlja. Prvih sest meseci trudnoce obelezili su mi bolovi, lekovi, i konatantno lezanje, ali to me nije sprecilo da se normalno obucem i nasminkam makar kad negde krenem. Ne razumem zasto se trudnice masovno zapuste u trudnoci.
Naravno da zena ne treba da se zapusti, ni u trudnoci niti ikada. Ali da li mora sve na svetu da se uvek svodi na kritikovanje izgleda?! Da li moze nesto da prodje a da neko sa strane ne ocenjuje nasu privlacnost? Odbijam da konstantno budem perfektna i nasminkana i utegnuta i isfenirana. Nisam za prljave, debele zene niti trudnice, ali ajde da nekad u zivotu mogu da mislim malo vise na cisto opustanje a malo manje na to dal izgledam il ne izgledam predivno.
Mislim da su trudničke pantalone na tregere nešto preslatko, zato što su jedinstvene i ako ih ne nosite u trudnoći nećete nikad, kao i venčanica, nosite je samo tada :) ja sam jedva čekala da budem trudna i sa prvim i sad sa drugim detetom i baš sam bila ponosna i srećna zbog toga, zato mi je bilo baš slatko i da nosim odeću za trudnice, koja može da bude jako simpatična, i ne mora uopšte da bude prevelika, postoji u svim brojevima.
Ушла сам у девети месец и сваког дана чекам да се породим.Много пута сам отишла на контролу и видела доста жена које се ваш запусте,дођу у неким стварима које просто висе на њима и дају утисак да једва чекају да заврше са трудноћом. Такође неки људи кажу да од пола детета зависи дал ћеш да имаш вољу да се сређујеш,а ја мислим да то зависи од жене саме. Каква је била пре трудноће,таква ће да буде у току,а и после ње.
Za odecu cu lako... ima veliki izbor odece za trudnice koja je pritom i moderna i udobna... ali sta cu sa kozom koja je u uzasnom stanju od hormona ...?
Svi mi imano drugaciji ukus npr.farmerke koje ste opisali sa tregerima meni su preslatke i obozavam da ih nosim.Naravno da volim da se sredjujem ali zaista smatram da za trudnice ima prelepih stvari





golem pozdrav za site trudnici.Nie sme vo 27 nedela, i se cuvstvuvame prekrasno,
,i pokraj problemite koi gi imavme na pocetokot na bremenosta.Nema nisto poubavo od bremena zena, koja izgleda neguvano,moderno i gordo. Ima preubavi nesta za trudnici koi go olesnuvaat sekoj moment od bremenosta, i pravat da se cuvsvuvame gordi.Se oblekuvam onaka kakop sto se cuvstvuvam,prekrasno.fustancinja, farmerki, suknicki, se ona vo sto se cuvstvuvam udobno.
Trudnoca je nesto najlepse u zivotu zene ako ona ume u potpunosti da se posveti tom mladom zivotu koji nosi u sebi. Zena u trudnoci odise nekom posebnom ljupkoscu i nije dobro da se zbog preterivanja u ishrani i neuglednom oblacenju stekne utisak zapustene zene. Ja sam u 25 nedelji i beba mi je zdrava, ja se osecam dobro,umereno jedem,jedem zdravo,imam podrsku muza i veoma sam srecna.Pozdrav.
Ruzno je videti zapustenu zenu,a kamo li trudnicu. Ako sada ne vodi racuna o sebi kako ce sutra voditi racuna o tom detetu kada se rodi?!U 20.sam nedelji trudnoce i uvek se trudim da lepo izgledam,bilo da izlazim ili da sedim kod kuce.
trudnoca je prelijepa jos kad je si olaksamo i ukrasimo jos vise lijepim haljinama ili udobnom tunikom, zaista ne vidim razloga za zapustenost bilo kose ili tijela.. ja zaista uzivam u mazanju tijela i lijepog oblog stamaka, a ni pranje kose mi uopste ne predstavlja problem svaka 2 dana.."koliko brinemo o sebi tako cemo brinuti i o nasim bebama"
Ja definitivno spadam u trudnice koje drze do sebe...nema nista lepse od trudne i lepe mame.Uzasava me neurednost na koju nailazim kod trudnica kao i ponasanje koje dolikuje bolesnom ljudima...trudnoca nije bolest .Bez obzira kako je podnosimo trbalo bi drugacije da dozivljvamo ovo stanje...ja uzivam,setam,citam..nosim lepe stvari koje su mi pritom i udobne.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »