Komentari za tekst "Trikovi koji će pomoći svakoj mami sa bebom"

Komentara
8
Ostavite komentar
Ovo sa skajpom je katasrofa!!! Znate li koliko vremena bebe provode spavajuci i svo to vrijeme one trebaju da budu izlozene zracenju??? Mislim da je svaka majka svjesna koliko je zracenje mobilnog tel.dok je ukljucen wifi.
Ja nazovem supruga na telefon koji ostavimo na stolu u sobi i dok bebac spava, mi odemo napolju, popijemo kafu na terasi dok nan je drugi telefon na interfonu i eto ga bebi alarm. Naravno bebac nije toliko mali da moze nesto da mu se desi dok spava.
Jao sta lupate, zracenje telefona... pa necete detetu staviti tel pored glave! Kao da je radioaktivan telefon... koliko drugih stvari uticu milion puta stetnije...
Nije samo to u pitanju. Bilo ko ko je koristio telefon na punjacu je svestan da se greje. Isto tako prilikom pricanja na skype-u bar 10-15min. Da li treba da kazem sta moze da desi kombinacijom ta dva??
Slazem se. Postoji bebi alarm koji koristim vec 18m. Mislim da je u danasnje vreme dostupan skoro svima. Ako su finansije problem, uvek mozete pozajmiti, nabaviti polovan itd. Mada ni novi nisu skupi. Mnogo bolja varijanta od zracenja telefona i WiFi-a.
Simpatični fazoni ☺
ja imam dva telefona, jedan nokia 3310 a drugi android. Posto sam korisnik mts mreze na oba broja (nije toliko ni bitna koja si mreza, ali svaka mreza ima neki paket) onda imam nedeljno 400 minuta pa ja uspavam bebu i nazovem samu sebe na drugom broju i nokiju ostavim u sobi gde je beba dok na android stavim slusalice i mogu komotno otici u drugi deo dvorista kod svekrve pomoci ili da se u basti uradi nesto ili da se ves rasiri.
I to je super. Ja moje dete pratim preko skype-a. Laptop u njenoj sobi, a svoj telefon nosim sa sobom, pa tako mogu i da je vidim sto je mnogo vaznije.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »