Komentari za tekst "Kolike su vam šanse za višeplodnu trudnoću?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Imam pitanje za majke blizanaca i dvojki. Bila sam na pregledu pre par dana gde je ultrazvukom doktorka videla blizance. Kaze verovatno dvojajcane. Ali rano je bilo,kaze 5nedelja. Otkucaja nije bilo jos. Rekla mi je da dodjem za 4nedelje onda cemo znati da li ce ostati oba ploda. Posle par dana isla sam zbog krvarenja (svraba zbog gljivica) i uradila je ultrazvuk da budemo sigurni da su bebe ok. Jednoj je pocela srcana radnja a druga ne napreduje. E sad kaze da jos nije kasno,ali da budem svesna da ce mozda biti jedns beba. Da li je nekom kasnije ta druga beba napredovala? Jako sam tuzna,trazim bilo koju slamku nade. Hvala unapred.
Prva trudnoca mi je bila blizanacka.Tada sam mislila da se super osecam.Pred kraj su krenuli otoci,svrab po celom telu i dijagnostikovana mi je preeklampsija.Porodila sam se u 36 nedelji.Posle porodjaja sam uzimala terapiju za visok pritisak,ali kratko.Tek u drugoj trudnoci sam shvatila koliko je lakse nositi jedan plod iako je proslo 10 godina a ja usla u kasne tridesete.Ma ne moze se porediti.Druga trudnoca je prosla bez ikakvih problema.Mada gajiti blizance je zaista jedinstveno iskustvo.To treba doziveti ali i preziveti :-)
Prosla trudnoća mi je bila blizanacka. Pamtim je kao najlepši period zivota. Bila sam preaktivna, ma kakvo ležanje. Prijalo mi je samo da budem u pokretu. Porodjaj je poceo pucanjem vodenjaka u pola 4 ujutro, a druga beba se rodila u 10:05!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »