Komentari za tekst "Juvitana zaustavila proizvodnju zbog spornih kašica"

Komentara
10
Ostavite komentar
ja mom detetu retko dajem kupovne kasice,ali su to uvek hipp,bez obzira na cenu.Mnogi su me kritikovali,ali ja sam isla logikom da su one Nemacke a mislim da je to ipak uredjenija zemlja od nase i sa vecom kontrolom u prehrani i sad mi je veoma drago zbog toga.Zao mi je ljudi koji su na prinudnom odmoru,ali treba da se kontrolise hrana narocito za bebe.
Juvitana kasice su mnogo kvalitetnije od hipp kasica. Govorim kao biotehnolog i kao neko ko je 4 god radio u proizvodnji juvitana kasica
Ne razumem pojedine komentare tipa u nasoj domacoj hrani su naslu.... Pa zar je to bitno cija je hrana? ??? Pa zar nije vaznije da se to kaze javno i da se te kase sklone iz prodaje i proizvodjac kazni ? Ako je to slucaj i kod drugih dajte onds i da se oni iskontrolisu. Pa ovde mleko jos uvek ima preveliki nivo aflatoksina voda sa cesme nije za pice pelene su skuplje nego na zapadu.... Ali izgleda da je vaznije da i dalje velicamo ovu nakaradnu i bednu drzavu koja nije u stanju ni da obezbedi bebama ispravnu hranu !!!
bas tako, domace pa da nije ispavno, a HIP preskup preskup
U petak 11.11. sam ih videla na rafovima u hipermarketu u Novom merkatoru.
Ja sam pronasla budj u Juvitana kasicama,ne samo u jednoj vec u vise njih koje su se prodavale a datum isteka roka je kraj 2018-te,prijavila inspekciji i medijima,bilo je i u Beogradskoj Hronici...
A koliko pesticida ima u vocu i povrcu koje kupujemo na pijacama i u marketima? Ajde uradite analizu koliko tu ima pesticida. Da znamo sta je gore da dajemo deci, voce i povrce koje je verovatno puno pesticida ili kasice gde je nadjeno vise od dozvoljene granice!? Sramota!!!
Vrlo lep potez... Stvarno, kako baš u NAŠOJ DOMAĆOJ dečijoj hrani to da pronađu..?? Kao nema toga u HIPP ovoj ili nekoj super profitabilnoj uvoznoj.. NE VERUJEM ... pa sad svi radnici tog pogona su na prinudnom odmoru i zatvoren ceo pogon..Baš čekam rezultate..
Moje dete nije jelo kasice pa je dobilo leukemiju.Sve je prenaduvano.Bitno da su HIPP i ostali ispravni.
Mi smo na more nosili samo juvitana kasice, bas sam besna zbog ovoga! Iskreno se nadam da ce biti sve ok sa detetom. Koji pesticid je pronadjen?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »