Komentari za tekst "Koja je idealna telesna težina u trudnoći?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Ja sam u trudnoci smrsala 15 kg :,-)
Na carski rez se inace ne ide samo u slucaju prekomerne tezine. Mozda je zena imala vec carski rez,mozda joj je beba krupna u odnosu na sirinu karlice,mozda je karlicno postavljena beba...Pricam iz iskustva. Imala sam 2 cr,uskoro idem na treci. Ugojila sam se 11kg,tako da tezina nema nikakve veze sa dobijenim kilogramima. Moja kuma koja je inace gojazna,ugojila se u trudnoci 27kg,sa vise od 120 kg se porodila prirodno.
Ja za nedelju dana ulazim u 6-ti mjesec.Za sada sam dobila 7kg,samo mi je stomak dobro vidljiv ostalo je isto.Jos uvjek nosim istu garderobu.
Ostala sam u drugom stanju sa 52kg visina 168cm. Ugojila sam se nekih 15-ak kg, ali vecinom mi je to voda, imam visak plodove vode. Beba nije prevelika, kako kazu dr skolska tezina. Ne osecam se tesko ni naduto sto mislim da je ok, nisam se ugojila u rukama i licu jedino sto sam se rasirila u kukovima ali to htele ne htele mora. Jedem samo kuvano, voce i povrce, slatkise inace ne smem zbog plodove vode, mada katkad pojedem i koji keks. Ali ja sam celu trudnocu bila bas aktivna, ne prodje dan ispod 8km setnje. Ali samo zato sto je od pocetka sve super i imam snage. Zelim svima tako, a uskoro je termin i idem na CR pa cemo videti kako ce se kg topiti :))
Moram na CR jet imam dvorogu matericu-vagina septum i idemo na CR. Da ne bi doslo do prevelikog krvarenja i rizika ako bismo pokusali prirodnim putem pa idemo na sigurno. Zene, mora nesto da bude kako ne treba taman posla sve da bude idealno, ahah.
A sto CR kad je sve u redu!?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »