Komentari za tekst "Mame sa BEBCA rekle: Ovo je najbolje porodilište u Srbiji!"

Komentara
67
Ostavite komentar
Senta jedna od najgorih bolnica sto se tice higijene.. Drugo kakav je to doktor koji se dere na trudnicu u petom mesecu trudnoce da je dosadna itd. Sta si dosla ovde idi tamo. Bruka i sramota i to za nacelnika bolnice Zivkovica.
sve pohvale za porodiliste u Senti.za sestre,babice,lekare.za komplet osoblje!❤
Porodila sam se u porodilistu u Kragujevcu. Sve pohvale za kompletno osoblje, a posebno za doktora Zivanovica i pedijatrijske sestre Ivanu Sundovic i Aleksandru Vujcic.
👍👍👍
Narodni Front
dr.Jurisic ✔✔
Dva puta sam se porodila u Misovicu,najbolje porodiliste,najbolji uslovi,najbolje osoblje,lekari,hrana apsolutno sve! Doktor Predrag Jakovljevic. Svetski nivo i potpuno zasluzeno prvo mesto!
Ćao svima, ja sam se porodila u porodilištu "dr Dragiša Mišovića" sve pohvale za osvojenu nagradu jer su tu nagradu i zaslužili. Kod njih sam stigla bez ikakve veze, ne poznavajući ni jednu babicu, a da ne pričamo o doktorima. Onako kako su mene dočekali i ispratili iz porodilišta sa bebicom, jednako je svetskim standardima. Za svo osoblje sve pohvale, i ja sam dokaz da je kod njih moguć porodjaj iako vam niko nije veza, o osećala sam se kao da mi je načelnik bolnice veza. Definitivno su najbolji, jer ja za njih nemam apsolutno ni jednu zamerku. Samo neka nastave tako, jer će svaka porodilja izaći nasmejana i zadovoljna, jer to i treba da bude cilj.
Bas lepo! Samo niko ne navodi da je za poradjanje u dr Misovic potrebna veza i da vas niko nece tamo primiti ako bas niste pred porodjajem. Tako da ne moze svaka porodilja da bira ovo porodiliste. Po meni ovo i nije bad objektivno. Porodila sam se u Visegradskoj i za njih imam sve reci hvale. Pozdav svima
Dragisa Misovic je super i sve reci hvale!Tamo je bio moj prvi porodjaj.sve naj za sve zaposlene!
Pozdrav za pirotsko porodiliste i Dr Kirova, dva puta me porodio carskim rezom i rodila bih jos desetoro dece kada bi me on poradjao... Pozdrav i za osoblje
Dva puta sam se poradjala u "Dragise Misovic",za mesec dana cu i treci put,i to bas kod doktora Golubovica. Od mene samo reci hvale za bolnicu,doktora,babice...celokupno osoblje!
Zelim da pohvalim najbolje porodiliste i najbolju doktorku Maju Antic koja me je porodila dva puta i ni jednom nije izdala i kada nisam imala zakazano, uvek mi je izasla u susret, a moram priznati da nisam imala vezu. A za uslove sto se tice posteljine i spavacice pre 5 godina su bili mnogo bolji nego sad. Sada vlada veliki nedostatak...
Visegradska porodila se 2015.bez veze.Od samog prijema pa do otpusta kuci su bili jako ljubazni.Celu noc sam sam lezala u boxu cekajuci da se otvorim.Ni u jednom trenutku me nisu zanemarili.Prenosili su mi cak i da zovu da pitaju za mene moji.Moje iskustvo je bilo za svaku pohvalu.Toliko mladih ljudi na jednom mestu i divnih.
Vodila sam trudnocu u Dragise Misovic , kada je krenuo porodjaj otisla sam pravo tamo ,bila sam skroz otvorena , rekli su ne mozemo da vas primimo nema mesta!!!!! Samo sto se nisam porodila u kolima.... Trebalo je da vodim trudnocu privatno kod njihovih lekara kao neke moje poznanice, u tom slucaju bih sigurno bila primljena !! Na kraju sam primljena u Visegradskoj i odmah su me poslali u salu ... Ne znam po kojim kriterijumima je najbolje porodiliste kada zenu koja samo sto se nije porodila salju u drugu ustanovu...
Tako sam i ja prošla sa njima i porodila se u Višegradskoj. Totalno isti slučaj
2 puta sam se poradjala u Mišoviću i imam samo reči hvale za ustanovu kao i za najbolju doktrorku Radunović.
Da ovaj grad zna,tj. da se seti da postoji i KBC Zvezdara pa da ulozi novac u renoviranje sigurna sam da bi to porodiloste bilo najbolje.
Po meni je i sad najbolje,jer nema tih bolnickih uslova (nova kupatila,menjanje spvacica svaki dan itd...) koji mogu da nadomeste tretman i paznju koju porodilje i bebe dobijaju tamo. Bukvalno,od spremacice do lekara,svi su divni!
Ja sam se porodila u Visegradskoj u Beogradu,doktorka i babica koje su mene porodile su predivne zene.Hvala
babici Emi i dok.Tatjani. A naravno i za babicu Vericu. Usluga je predivna od pedijatrijskih sestara,glavnih sestara i osoblja koji rade u ovoj bolnici.Hrana i smestaj su odlicni. Higijena je ok. Prednost bih ipak dala ovoj bolnici. Za mene je ona najbolja.







Vodila sam trudnoću od početka u Dragiše Mišović kad sam trebala da se porodim, nisu hteli da me prime uz izgovor da nemaju mesta. Komšinica mi je tamo zaposlena, ali nije tada radila. Kada ju je moj suprug pozvao ona je kontaktirala načelnika, koji je rekao da ima mesta i da će me primiti, svakako sam njihov pacijent. Dok su se oni smislili da li da me prime ili ne, ja sam se porodila u Višegradskoj i više sam nego zadovoljna kako su me primili i kako je protekao porođaj.
Stvarno jeste.Porodile su me Maja Antic i Milica Puric.Odlicne doktorke
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Deca koja su bila isključivo dojena imaju manju sklonost ka alergijam »
Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Oraspoložite se uz recept za domaći tiramisu - italijanski dezert koji vas vodi pravo u Rim »
Osim što su veoma ukusne, trešnje su i zdrave za naš organizam »